Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – modificări în efectiv și speranțe într-un retur mai bun | Sâmbătă, primul amical, acasă, cu Sportul Petrești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir, cea mai bine plasată dintre conjudețene la finele turului, locul al 5-lea în Seria a 4-a, la șase “lungimi” de liderul Șoimii Lipova, a avut 20 de jucători la primul antrenament din 2019. Dacă juniorul Dican s-a pregătit în Turcia cu Dunărea Călărași și e foarte probabil să revină în “roșu-albastru”, Copiluși – un alt fotbalist Under 19 a părăsit gruparea de sub Drăgana în această iarnă, motivând că vrea să renunțe la activitatea competițională.

La acest capitol juvenil, consemnăm prezența la antrenamente a localnicului George Vîjdea (18 ani), alături de I. Pascu (Șoimii Lipova) – mijlocaș aflat în probe. “Mă bucur că toată lumea este sănătoasă, mai ales că din acest punct de vedere am avut multe probleme în tur. Ne dorim să fie o perioadă benefică, să ne pregătim cât mai bine posibil și sunte încrezători că acumulările din acest interval ne vor ajuta în campionat”, a spus antrenorul Călin Moldovan.

*George Goronea, la muncă, în Anglia

Dacă Ovidiu Morariu (29 de ani), ultima dată la Chindia Tîrgoviște, poate fi considerat prima achiziție a divizionarei terțe, de asemenea, ex-uniriștii Vitinha (32 de ani, fundaș stânga) și P. Păcurar (27 de ani, mijlocaș), alături de atacantul Cîrstean (28 de ani, FC Avrig, a mai jucat până în 2016 la Cugir) pot fi considerați deja echipieri al grupării de sub Drăgana, care sâmbătă va susține primul amical, cu Sportul Petrești, la Cugir, de la ora 11.00. În același context, precizăm că mijlocașul George Goronea a plecat iarăși la muncă, în Anglia, la fel ca anul trecut, când era echipier al Industriei Galda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea