Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir continuă căutările pentru juniori! Sâmbătă, primul amical, cu Interstar Sibiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a demarat pregătirile în urmă cu o săptămână, principala preocupare fiind identificarea tinerilor Under 19, obligatorii în următoarea stagiune. Metalurgistul Cugir-FCM Baia Mare33

Sub Drăgana, antrenorul Cristian Coroian a testat mai multe zile o serie de fotbalişti, proveniţi din judeţul Alba, dar şi din alte zone ale ţării, iar în această săptămână, în probe se mai regăsesc jucători din Arad, Moldova, Oradea sau Reghin. “Am găsit câţiva băieţi care ne-ar putea ajuta la acest capitol, însă nu facem publice numele până când nu vom semna actele aferente”, a precizat “principalul” Metalurgistului Cugir.

Divizionare terţă are prevăzut cantonamentul centralizat în localitate, timp de 10 zile, din 27 sau 28 iulie, iar primul meci oficial este programat peste 3 săptămâni, miercuri, 12 august, în faza a treia a Cupei României. Primele două jocuri amicale sunt cu Interstar Sibiu (sâmbătă, 25 iulie) şi AFC Unirea 1924 Alba Iulia (miercuri, 29 iulie), urmate de o dublă cu CSM Rm. Vâlcea.

Printre tinerii ce s-au antrenat sub comanda lui Cristian Coroian s-a numărat şi Alexandru Afrapt (originar din Sebeş), internaţional Under 16 al României (sub comanda lui Florin Răducioiu). Atacantul născut în 1998 a mai evoluat la LPS Sebeş, Unirea Alba Iulia, Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj şi la gruparea Italiană Perugia.
Dacă înregimentarea portarului bistriţean R. Pop nu pare de actualitate, Metalurgistul este pe cale să-l readucă în efectiv pe goalkeeperul Călin Tiut, ce aparţine de FC Botoşani. În cazul în care portarul în vârstă de 23 de ani îşi va rezolva documentele cu gruparea participantă în Europa League, formaţia cugireană va deveni o variantă optimă pentru Tiut, remarcat în “roşu-albastru” în campionatul 2013-2014.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea