Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – CNS Cetate Deva 2-1 (1-0), într-un joc amical | B. Lemac și Făgărășanu au punctat pentru trupa de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir s-a impus în partida de verificare de sub Drăgana cu CNS Cetate Deva, scor 2-1 (1-0), golurile „roș-albaștrilor” fiind înscrise de „gurile de tun” Brian Lemac (35, după o pasă de la M. Neagu) și Andrei Făgărășanu (63, la o acțiune individuală).

Devenii, viitori colegi de serie cu Metalurgistul, au redus ecartul prin R. Cristian, dar au suferit întâiul eșec în jocurile amicale, în distribuția vizitatorilor fiind R. David, Fetița și Circov (ex-Performanța Ighiu).

Metalurgistul: Crivăț – Cercel, I. Tătaru, Itu,  M. Neagu – Șaucă, Necșulescu, Dican, R. Dicu – Făgărășanu, B. Lemac; după pauză au intrat N. Bănică, Șt. Radu, Vărărean, G. Goronea, L. Tudor, Vaștag, Mihaiu și Vîjdea.  Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu. Cugirenii au renunțat la juniorul Jipa, Copilași a fost învoit, Șuteu nu a intrat, iar M. Codrea a absentat nemotivat!

Sâmbătă, la ora 10.00, la Galda de Jos, un interesant joc Industria – Metalurgistul, ultima repetitie înaintea partidei de cupă de la Petrești, de săptămâna viitoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea