Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir a câştigat cu 2-0 în prima etapă a returului *Adrian Cîrstean a marcat din nou ambele goluri ale cugirenilor

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a terminat turul Ligii a 3-a pe podium, acumulând în 10 partide 17 puncte. Astăzi, sub Drăgana, elevii lui Marius Opric au dat piept în prima partidă din retur cu formaţia de pe locul al 4-lea în clasament, CS Oşorhei. Revenit printre titulari, capitanul Lucian Itu a pus umărul la primul succes al Cugirului după 3 etape.

*Adrian Cîrstean a marcat din nou două goluri ca si etapa trecută şi a ajuns la 9 goluri marcate în acest sezon

Marius Opric a început partida cu formula standard, printre care s-a regăsit şi liderul, căpitan Lucian Itu. Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru cugireni, care au deschis scorul în minutul 6, prin nimeni altul decât Adrian Cîrstean. Itu şi compania au intrat la vestiare cu avantajul de un singur gol pe tabelă, consemnat în debutul partidei de către Cîrstean. Acelaşi Cîrstean a stabilit scorul final în minutul 66 al partidei. Prima victorie din returul de campionat a fost sărbătorită alături de cei aproximativ 600 de fani prezenţi la meci. „Era cazul să câştigăm şi noi. Am făcut un meci bun pe care l-am controlat în întregime. Mă bucur că ne-am revenit. Sunt foarte mulţumit de Cîrstean, care a demonstrat că se respectă şi că este un om de bază în echipă. Revenirea lui Lucian Itu a fost foarte importantă pentru băieţi, el fiind liderul nostru incontestabil. Îi felicit pe băieţi pentru această victorie de care suntem foarte mulţumiţi din toate punctele de vedere. a decalrat tehnicianul Metalurgistului Cugir, Marius Opric.

Directorul sportiv al formaţiei de sub Drăgana, Bogdan Petric a declarat că: „Suntem foarte fericiţi că după o perioadă mai nefastă a venit şi victoria. Aşa cum am afirmat mereu, trebuie să fim alături de băieţi atât la bine cât şi la rău. Ei se pregătesc foarte bine, muncesc pentru a aduce cât mai multe puncte, însă e normal să mai apară şi sincope. Doar cine nu munceşte nu greşeşte. Mulţumim mult publicului cugirean. Este foarte important să fie alături de echipă şi îi aşteptăm în continuare în număr cât mai mare.”

Iată cele două formaţii care s-au întâlnit în derby-ul de sub Drăgana:

Metalurgistul Cugir: Tiut – Al. Man, Radu, Buta, Trăscan, Neagu, Şuteu (77, Ianc), L. Itu (74, Goronea),  Tăban (84, Oniga), Negură (67, Şuvaina), Cîrstean. Antrenor: Marius Opric.

CS Oşorhei: Ghilea – Morar, Pintea, Pop, Arsene, Magda, Ember, Poiana, Andor, Contor, Achim. Antrenor: Rudi Covacs. Au mai intrat: Horvat şi Ardelean.

Metalurgistul Cugir va avea săptămâna viitoare parte de un nou meci dificil. Trupa lui Marius Opric va evolua în deplasare contra formaţiei CS Ineu, vinerea viitoare, începând cu ora 14.00.

*Mesaj de la Metalurgistul şi CSO Cugir pentru FC Cugir!

Metalurgistul Cugir şi CSO Cugir aşteaptă toţi sportivii FC Cugir să-şi continue activitatea fotbalistică la Cugir. Porţile noastre sunt deschise pentru toţi jucătorii de la FC – juniori şi seniori. Nu a existat niciodată ură sau respingere între cele două competitoare din acelaşi oraş, care s-au respectat atât în teren cât şi în afara lui. CSO şi Metalurgistul susţin sportul cugirean, având înscrişi peste 600 de copii care practică sportul în cele mai bune condiţii, pentru că ne pasă de sport, de sănătate, cu Cugir„, a explicat Bogdan Petric, oficialul Metalurgistului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea