Rămâi conectat

Curier Județean

Mesajul tulburător al unuia dintre pacienții infectați la Centrul de Dializă, care și-a pierdut mama din cauza virusului: „Dumnezeu trage în ținte legat la ochi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Printre cele mai recente două decese înregistrate în județul nostru, se numără cel al unei femei în vârstă de 70 de ani, mama unuia dintre pacienții care s-au infectat la Centrul de Dializă din cartierul Bărăbanț.

Deși aiudeanul a reușit să tracă cu bine peste boală, vindecându-se, din nefericire, virusul a fost necruțător cu mama sa, care s-a stins în data de 21 aprilie, la Spitalul din Blaj.

Fiul îndoliat a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de neputință și amărăciune, printr-o poezie intitulată „Ziua în care Dumnezeu a murit„:

„Sângele curge liber,
ploaia se-nroșește,
dă-mi vinul,
păstrează pâinea,
vocile-mi răsună-n cap
Dumnezeu e prea mort,
ca să fie viu

Privesc ploaia
pe măsură ce se-nroșește
dați-mi mai mult vin,
nu mai am nevoie de pâine
Dumnezeu e un ticălos oarecare,
care trage în ținte legat la ochi…

21.04.2020″, a fost mesajul aiudeanului care a văzut cum boala necruțătoare i-a răpit una dintre persoanele cele mai dragi.

Reprezentanții Primăriei Aiud și-au prezentat sincere condoleanțe cetățeanului. Aceștia au menționat că soția sa, care este intenată la Cluj, are o stare de sănătate încurajatoare.

„Am transmis întreaga noastră susținere aiudeanului infectat cu COVID-19 într-un centru de dializă din Alba Iulia și vindecat. Împreună cu familia trece acum printr-o grea încercare, pierderea mamei în urma infectării cu COVID-19.

Am luat legătura cu toți aiudenii spitalizați din cauza COVID-19, inclusiv cu soția aiudeanului internat la Cluj Napoca. Starea lor de sănătate este una stabilă, încurajatoare. Împreună vom trece peste greutăți”, au transmis reprezentanții instituției.

În urmă cu două săptămâni, după aflarea veștii că fusese diagnosticat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a infectat în foncarul de la Centrul de dializă, aiudeanul a făcut o mărturisire tulburătoare pe pagina sa de Facebook, menționând că reprezentanții centrului nici măcar nu s-au interesat de starea sa de sănătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea