Rămâi conectat

Politică Administrație

Mesajul șefului IPJ Alba, chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, cu ocazia Zilei Poliției Române – 25 martie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Mesajul șefului IPJ Alba, chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, cu ocazia Zilei Poliției Române- 25 martie:

Anul acesta, în 25 martie, aniversăm 191 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române Moderne.

Toţi aceşti ani încununează o perioadă de încercări, căutări şi realizări iar în această zi societatea românească îşi reafirmă aspiraţiile de respect pentru lege şi în acelaşi timp îşi exprimă preţuirea faţă de profesia de poliţist şi faţă de profesioniştii care, cu pasiune şi dăruire îşi dedică întreaga lor capacitate serviciului pus în slujba comunităţii.

Este onorant pentru noi, ca în calitate de purtători ai uniformei de poliţist să beneficiem de încrederea cetăţenilor judeţului Alba şi îi asigurăm de devotamentul, onestitatea şi buna noastră credinţă în îndeplinirea nobilei misiuni ce ne-a fost încredinţată.

Suntem conştienţi de faptul că trebuie să reprezentăm un model de moralitate, onestitate şi altruism pentru toţi membrii societăţii şi totodată un sprijin pentru cei afectaţi de infracţionalitate sau de orice tendinţă de încălcare a ordinii publice.

Cu ocazia acestei zile festive, doresc să le adresez tuturor poliţiştilor din Alba, mulţumiri pentru devotamentul de care dau dovadă, pentru responsabilitatea cu care tratează rigorile meseriei de poliţist şi pentru sacrificiile pe care adeseori sunt nevoiţi să le facă. Mulţumesc de asemenea familiilor poliţiştilor din Alba pentru înţelegerea şi sprijinul acordat zi de zi colegilor mei.

Le doresc multă sănătate, putere de muncă şi succes în activitatea de mare răspundere pusă în slujba comunităţii.

La mulţi ani!”

ŞEFUL INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN ALBA

Chestor principal de poliţie

IOAN-NICOLAE CĂBULEA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea