Mesajul Prefectului Judeţului Alba, Gheorghe Feneșer, adresat cu prilejul Sărbătorii Zilei Poliţiei Române

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

’’În fiecare an, în data de 25 martie, atenţia noastră se îndreaptă către cei, care şi-au ales ca meserie să vegheze la liniştea şi siguranţa comunităţii în care trăiesc.

prefect feneserÎntr-o perioadă în care societatea are nevoie de modele de urmat şi de exemple pozitive, puterea exemplului personal este cea mai grăitoare şi cântăreşte mai mult decât orice altă comparaţie. Iar dumneavoastră prin determinarea şi dârzenia cu care va faceţi datoria, reprezentanţi o pildă de urmat pentru noi, toţi.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ca reprezentant al Guvernului României îmi exprim convingerea că poliţiştii judeţului Alba şi-au câştigat încrederea şi respectul populaţiei. Aceasta pentru că Poliţia Română a devenit un partener dinamic şi responsabil, progresele ei fiind remarcate şi apreciate pretutindeni.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Sunt convins că realităţile zilnice impun reprezentaţilor Poliţiei o implicare totală şi asumare de răspunderi, astfel încât aşteptările comunităţii să fie satisfăcute cu promptitudine. De aceea, ţin să le mulţumesc tuturor poliţiştilor pentru prestaţia şi eforturile depuse în înfăptuirea misiunilor încredinţate, asigurându-i totodată de sprijinul şi consideraţia noastră.

Sunt deosebit de onorat, ca în această zi specială pentru Poliţia Română, să mă alătur tuturor celor care apreciază la adevărata lor valoare eforturile depuse de personalul Poliţiei, pentru respectarea normelor de convieţuire socială, pentru asigurarea vieţii şi a integrităţii fizice şi materiale a cetăţenilor.

Vă doresc să obţineţi şi în viitor succese deosebite în importanta activitate pe care o desfăşuraţi şi să aveţi parte de multă putere de muncă, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţii.

Vă mulţumim pentru devotamentul de care daţi dovadă, pentru responsabilitatea cu care trataţi rigorile meseriei dumneavoastră. La mulţi ani şi să aveţi parte de cât mai multe realizări profesionale şi personale!’’

Prefect, Gheorghe Feneşer

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Horea 24 martie 2015 at 13:53

Feneser: „Va multumim pentru devotamentul de care ….”

Kovesi: „Din perspectiva noastră, a fi polițist este o onoare care presupune, pe lângă numeroase satisfacții profesionale, și o serie de sacrificii iar LIMITAREA LEGATURILOR cu politicieni și oameni de afaceri este unul dintre ele”.

Opinii si … opinii!

motu 24 martie 2015 at 15:07

Nu înțeleg cum se face reformarea clasei politice când apar aceleași figuri cu aceleași discursuri penibile.

Comentariile sunt oprite