Mesajul comandantului companiei a IV-a elevi, sublocotenent Flavius Briciu, pentru absolvenții Promoției 2020

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Absolvenții Promoției 2020 a Colegiului Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia au primit un mesaj din partea Sublocotenentului Flavius Briciu. Acesta le-a transmis elevilor gânduri bune, vorbindu-le despre maturitate și despre mândria de a uniforma militară.

„Dragii mei elevi,
Viața omului, începând de la naștere, este o adevărată călătorie presărată cu o multitudine de aventuri, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute, cu suișuri și coborâșuri. Până la acest moment voi ați parcurs doar o parte din drumul destinat vouă și până la acest punct pot spune că ați reușit să finalizați o prestigioasă instituție de învățământ, care nu numai v-a educat, dar v-a făcut să gândiți și să acționați matur.
Ați legat prietenii care nu se vor stinge niciodată. Ați strâns amintiri pentru o viață întreagă.
Însă, poate cel mai important, este faptul că ați strâns un bagaj foarte bogat de cunoștințe, care precis vă vor ajuta pe tot parcursul vieții. Purtați pe umeri gradele onorifice ale maturității și ale sacrificiilor unui elev de colegiu militar. Purtați pe umeri atât mândria de a fi absolvent de colegiu militar, cât și obligația de a deveni cei mai buni ofițeri ai Armatei României.
Sunt foarte mândru de voi și, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom revedea, mai bucuroși, mai îndrăzneți și poate, de ce nu, colegi de birou”.

ELIT

Al vostru comandant de companie
Sublocotenent Flavius Briciu”

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419