Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mesajul comandantului companiei a IV-a elevi, sublocotenent Flavius Briciu, pentru absolvenții Promoției 2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Absolvenții Promoției 2020 a Colegiului Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia au primit un mesaj din partea Sublocotenentului Flavius Briciu. Acesta le-a transmis elevilor gânduri bune, vorbindu-le despre maturitate și despre mândria de a uniforma militară.

„Dragii mei elevi,
Viața omului, începând de la naștere, este o adevărată călătorie presărată cu o multitudine de aventuri, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute, cu suișuri și coborâșuri. Până la acest moment voi ați parcurs doar o parte din drumul destinat vouă și până la acest punct pot spune că ați reușit să finalizați o prestigioasă instituție de învățământ, care nu numai v-a educat, dar v-a făcut să gândiți și să acționați matur.
Ați legat prietenii care nu se vor stinge niciodată. Ați strâns amintiri pentru o viață întreagă.
Însă, poate cel mai important, este faptul că ați strâns un bagaj foarte bogat de cunoștințe, care precis vă vor ajuta pe tot parcursul vieții. Purtați pe umeri gradele onorifice ale maturității și ale sacrificiilor unui elev de colegiu militar. Purtați pe umeri atât mândria de a fi absolvent de colegiu militar, cât și obligația de a deveni cei mai buni ofițeri ai Armatei României.
Sunt foarte mândru de voi și, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom revedea, mai bucuroși, mai îndrăzneți și poate, de ce nu, colegi de birou”.

Al vostru comandant de companie
Sublocotenent Flavius Briciu”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea