Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Mesajele denigratoare la adresa conducerii firmei NU pot constitui MOTIV de concediere. Suma imensă obținută în instanță de angajatul unei firme din Alba care l-a ”bălăcărit” pe director pe facebook

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Mesajele denigratoare la adresa conducerii firmei NU pot constitui MOTIV de concediere. Suma imensă obținută în instanță de angajatul unei firme din Alba care l-a ”bălăcărit” pe director pe facebook

Un bărbat din județul Alba a câștigat o sumă importantă de bani, după ce a contestat în instanță decizia de concediere. Instanța a decis că măsura luată de angajator este mult prea deastică raportat la faptele bărbatului și a hotărât „obligarea pârâtei la plata în favoarea reclamantului a despăgubirilor bănești egale cu salariile lunare indexate, majorate și actualizate,începând cu data concedierii, până la data reintegrării efective”

„ÎN ATENȚIA, PREȘEINTELUI CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE AL CUPRU MIN S.A.ABRUD !

ÎN ACEASTĂ SEARĂ VĂ SALUTĂ CU DRAG NE-A CULIȚĂ MILIARDARUL, DEVENIT ÎN DATA DE 06. 07. 2021. DATORITĂ INCOMPTENȚEI ȘI A HABARNISMULUI DE CARE DĂ DOVADĂ ACTUALA CONDUCERE AL CUPRU MIN S.A. ABRUD.

BĂI BENFICIARILOR A INTERESELOR PERFIDE CARE VĂ PERINDAȚI TEMPORAR PE LA CONDUCEREA CUPRU MIN S.A. ABRUD, CÂT DE HABARNIȘTI ȘI INCOMTENȚI PUTEȚI SĂ FIȚI ÎNCÂT SĂ ÎMI VIRAȚI ÎN CONT SUMA URMĂTOARE 999 630 MILIOANE ȘASE SUTE TREZECI DE MII LEI VECHI ? CU CE VA-AM GREȘIT EU, DE MA-ȚI LOVIT AȘA GRAV ÎN PORTOFEL?

CE VA-M TRANPUS ÎN ATENȚIE SE PROBEAZĂ CU DOCUMENTE OFICIALE, NU CU ABURI DE CARE VĂ FOLOSIȚI VOI PENTRU AI PROSTI PE PROȘTI !!! VA-Ș SCRIE MAI MULTE DAR PENTRU CĂ PERSOANA CARE ÎMI FORMULEAZĂ TEXTELE SE AFLĂ ÎN CONCEIU DE ODIHNA CHIAR ÎN DUBAI SA-R PUTEA SĂ O DERANJEANJEZE DEMERSURILE CARE LE EFECTUUEZ DE CAPUL MEU, PE DL. ING. ȘEF ADJUNT UZINĂ, CU SIGURANȚĂ ÎL DERANJEAZĂ PASCU OPRUȚ, PE MOTIV CĂ NU LA-M FORMULAT ACADEMIC, PENTRU A NU INIȚIA IAR DISCUȚII LA LOCUL DE MUNCĂ PE TEMA SCRISĂ DE MINE. ANUME FAPTUL CĂ NU ÎMI FORMULEZ EU COMENTARIILE, DIN SIMPLUL MOTIV CĂ NU SUNT CAPABIL DE AȘA CEVA.

MĂ VĂD OBLIGAT DIN MOTIVELE ANTERIOR MENȚIONATE SĂ MĂ OPRESC AICI. AȘTEPT PROPUNERI PENTRU NEGOCIERI !!! ACUM S-A ÎNTORS ROATA, MĂ PUPAȚI VOI PE PORTOFEL !!!”, a transmis bărbatul prin intermediul paginii de socializare.

Prin sentința care s-a pronunțat, s-a solicitat „anularea Deciziei nr./103/25.06.2018 emisa de către parata, prin care s-a dispus desfacerea disciplinară a contractului său de muncă, iar pe cale de consecință obligarea pârâtei la reintegrarea acestuia și achitarea unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate de care ar fi beneficiat”

Bărbatul a fost sancționat în anul 2018, în urma unor postări pe o rețea de socializare, în care ar fi adus mai multe „insulte, calomnii și denigrări la adresa conducerii societății, acestea constituind abateri disciplinare repetate”.

„În fapt: prin decizia nr. 103/25.06.2018 a directorului general al pârâtei, a fost sancționat cu desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă salariatul B.N., reclamant în cauza de față pentru săvârșirea unor abateri disciplinare repetate. Reclamantul în mod repetat a postat pe rețeaua de socializare Facebook (fiind de notorietate că aceasta reprezintă spațiu public) în timpul și în afara serviciului insulte, calomnii și denigrări la adresa conducerii societății, acestea constituind abateri disciplinare repetate, prevăzute de contractul colectiv de muncă, regulamentul intern și codul etic, la nivel de unitate și sancționate de contractul colectiv de muncă, regulamentul intern și codul etic, conform articolelor precizate în decizia de sancționare disciplinară”, arată întâmpinarea formulată de pârâtă.

Instanța a admis acțiunea formulată și modificată de reclamant, astfel „modifică decizia nr.103/25.06.2018, în sensul că dispune înlocuirea concedierii disciplinare a reclamantului, cu sancțiunea reducerii salariului lunar de bază cu 10% pe o perioadă de 3 luni.

Dispune reintegrarea reclamantului în funcția avută anterior concedierii, cu obligarea pârâtei la plata în favoarea reclamantului a despăgubirilor bănești egale cu salariile lunare indexate, majorate și actualizate,începând cu data concedierii, până la data reintegrării efective”, arată decizia instanței.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională Damaris Vasinc elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Lucian Blaga din Sebeș s-a calificat la etapa națională a Concursului „Memoria Holocaustului”, după ce a obținut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea