Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Mesaje de Sfântul Ștefan: Felicitări și urări frumoase pe care le puteți trimite familiei și prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaje de Sfântul Ștefan 2023: Felicitări și urări frumoase pe care le puteți trimite familiei și prietenilor de Sf Ștefan

Sfântul Ștefan, primul martir al Bisericii Creștine și unul dintre ucenicii Mântuitorului, este sărbătorit de către ortodocși în fiecare an pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun. Se spune că Sfântul Ștefan îi ajută pe cei bolnavi și pe cei care se judecă de multă vreme, iar cei certați trebuie să se împace în acestă zi.

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ștefan 2023

Din lista de mai jos puteți alege câteva mesaje cu care să vă impresionați membrii familiei, prietenii și colegii de muncă. Daca ai si tu un sarbatorit si nu esti inspirat, citeste in continuare. Sigur vei gasi ceva potrivit!

Urări și felicitări pentru iubit/ă de Sfântul Ștefan

„Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toata fericirea din lume. La mulți ani, scumpa mea!”

„Mă bucur că ai apărut în viaţa mea și mă simt norocos că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simţi o iubire adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie, întocmai ca numele sfânt pe care îl porţi!”

„Fie ca darul iubirii, al fericirii și al împlinirii să fie ale tale începând de astăzi, de ziua ta! La mulți ani, iubito!”

„Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă! „La mulţi ani!”

Urări și felicitări pentru părinți și familie de Sfântul Ștefan

„Dragă mamă, azi, de Sfântul Ștefan, al cărui nume îl porți, îți urez multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea tuturor dorinţelor. La mulți ani!”

„Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântul Ștefan!”

„Dragă tată, azi de Sfântul Ștefan îți urez tot binele din lume, să fii sănătos și fericit!”

„Draga mea mamă, azi de Sfântul Ștefan, îți doresc să ai parte de zâmbete și bucurie, sănătate și mult noroc!”

Urări și felicitări pentru colegi de Sfântul Ștefan

Dragă Ștefania, îți urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

„Dragul meu coleg, să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească și ce-ți doreşti să se împlinească!”

„La mulţi ani, Ștef! De ziua numelui tău îți doresc să fii mereu energic, sănătos și să ai parte de mulți bani!”

„La mulţi ani Ștefan! Să ai parte de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!”

Citește și: Nume derivate sărbătorite de Sfântul Ștefan. Ce nume de își sărbătoresc onomastica de Sf. Ștefan

Urări și felicitări pentru prieteni cu numele Ștefan

”La mulţi ani, Fane! Să ai un an plin de reuşite şi pentru că eşti căsătorit, te rog fereşte-te de ispite!”

„Dragă Ștefan, sper ca mesajul meu să fie mai călduros decât vremea de afară. Îți doresc să ai parte de multă sănătate și îți urez tot binele din lume. La mulți ani!”

„O zi frumoasă este ziua numelui tău! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani, Ștefania!”

„Dragă, Ștefania, îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericită, iubită și să ai parte numai de raze de soare în viaţă! La mulţi Ani!”

Mesaje de Sfântul Ștefan

Stefania/Stefanut, de ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani de Sfantul Stefan!

La multi ani, Fane! Iti doresc tot ce iti doresti si toate visele tale sa devina realitate!

Nu-ti urez sa ai parte de bani, ca stiu ca esti descurcaret, nu-ti urez nici sa devii star, caci pentru oamenii din viata ta esti deja o vedeta, iti doresc sa fii sanatos si vesel, ca restul vin de la sine! La multi ani, de Sfantul Stefan!

Este doar inca o zi Sfanta, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La multi ani de Sfantul Stefan, iubitul/iubita meu/mea!

Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorul/iubitul!

Sa fii la fel de liber ca vantul, la fel de sclipitor ca soarele, la fel de fericit ca florile, la fel de pasional ca furtunile. Sa fii orice, sa fii oricum, numai sa fii langa mine mereu. Azi e ziua ta de nume. La multi ani de Sfantul Stefan!

Sfantul Stefan sa te ocroteasca in fiecare zi, sa iti aduca liniste si pace! La multi ani cu impliniri si momente frumoase!

Pregateste bautura, ca venim sa te felicitam. Este ziua ta de nume, si la greu nu te lasam. La multi ani cu sanatate, bucurie si de toate!

La multi ani, draga Fane! Sa ai parte de impliniri, iar viata sa iti fie o incantare!

Felicitari de Sfântul Stefan

La multi ani, Fane! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii, iar Sfantul Stefan sa-ti lumineze drumul in viata!

Tot ce-ti doresti si n-ai, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, multa sanatate, prieteni adevarati si multa bucurie, sa ai de ziua ta! La multi ani, Stefania/Fanica!

E ziua ta si as vrea din tot sufletul sa te stiu mereu sanatoasa, fericita, curajoasa si vesela! La multi ani, frumoasa mea sotie! E ziua ta de nume, hai sa ne bucuram cu tot sufletul, mai mult ca niciodata! Zambeste!

La Multi Ani Fanel/Stefanita! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu luminezi viata mea! Te iubesc!

Ai aparut in viata mea ca o minune, nu degeaba porti un nume sfant. Spre tine ma indrept acum c-o urare si c-un bun gand, sa fii mereu fericita, sa zambesti, sa razi mereu, si sa nu uiti nici o clipa, ca tu esti diamantul meu! La multi ani, Fanica mea!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese! La multi ani, Stefanut/Stefanica!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea