Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Mesaje de Moș Nicolae haioase. URARI și FELICITARI amuzante de Sf. Nicolae

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaje de Moș Nicolae haioase. URARI de Sfântul Nicolae 2021. FELICITARI amuzante și hazlii de Sf. Nicolae

Una dintre sărbătorile cele mai așteptate ale anului, în special de către copii, este cea de Sfântul Nicolae, care marchează oficial începutul perioadei sărbătorilor de iarnă, o perioada așteptată de toată lumea cu bucurie, emoție și speranța în suflete.

Citește și: MESAJE de SFANTUL NICOLAE. Idei de URARI şi FELICITARI pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica de Sf Nicolae

În noaptea magică de 5 spre 6 decembrie tradiția spune că Moș Nicolae vine la fiecare casă și lasă pe furiș copiilor cadouri în ghetute. Totodată, este suficient că Moș Nicolae să se uite pe fereastră și știe cine a fost cuminte și cine nu, iar copii care nu au fost cuminți primesc că pedeapsa doar o nuia. Spre deosebire de Moș Crăciun, acesta nu se arată niciodată și este considerat protectorul copiilor.

Povestea își are originea în personajul mitic care a existat cu adevărat, și anume Sfântul Ierarh Nicolae din Myr care a trăit în secolul al IV-lea. Acestuia îi sunt atribuite multe fapte bune și miracole, fiind protectorul celor săraci, al victimelor, al celor nedreptățiți și, nu în ultimul rând, al copiilor, potrivit wikipedia

Mesaje de Moș Nicolae haioase

Moș Nicolae vine cam tiptil, niciodată nu-l simțim, dar eu vreau de asta dată să-l suprind cu mâna în gheață și să-mi lase acolo tot ce-mi doresc și nu mai pot!

Nu mai pierde timpul și lustruiește-ți ghetuțele, fă-le și pe ale mele că să fie frumușele, să părem cei mai cuminți, cu multe cadouri de moș să fim surprinși!

Nu prea ai fost cuminte anul acesta dar promit să nu spun nimic, să îți aducă și ție Moș Nicolae mai mult decât o nuia.

Haide că eu nu nu mai am răbdare, aștept să vină Moș Nicolae și trebuie să curățăm ghetuțele, că nu cumva Moșul bun să ne aducă o nuia de alun.

Bună! Aici Moș Nicolae! Nu uita să-ți pregătești ghetele. Vin la noapte să-ți las o duzină de nuiele!

Dragă Nicoleta, știu că anul ăsta nu ai fost cuminte. Așa că anul acesta cadourile de Moș Nicolae le vei primi de la Iepurașul de Paște!

Moș Nicolae m-a sunat și tocmai m-a anunțat că anul asta te-a sărit pe tine și vine direct la mine!

Moș Nicolae nu știe ce ți-ai dori să primești cadou, nu știe nici dacă ceea ce îți va aduce el îți va plăcea, cu toate astea, el tot îți va aduce ceva în dar: dragoste, liniște, armonie – cele mai de preț daruri.

Gata, nu mai ai nicio scuză! Lustruiește-ți ghetele. În seara asta, Moș Nicolae îți va aduce cadouri, noroc, dar nu scapi nici de nuielușă… din turtă dulce!

Nu ai tu ghete suficiente câte nuielușe trebuie să îți aducă Moș Nicolae anul acesta! Pregătește-ți toată încălțămintea diseară dacă vrei să ai loc și de câteva cadouri.

Uită-te în ghetuțe! Ai să găsești un gând bun de la mine împreună cu toată dragostea mea, căldură în suflet, bucurii și vise împlinite!

Fie ca Moş Nicolae să-ți lase în ghete un card, preferabil VISA sau MasterCard, cu fonduri nelimitate. La mulți ani de ziua numelui!

Sper ca moșul să fie darnic cu tine anul acesta! Dacă nu, eu oricum o să îți iau ceva!

Citește și: Nume care se sărbătoresc de Sfântul Nicolae


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea