Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Mesaje de 8 Martie. Felicitări și urări pentru iubită, soție de Ziua Femeii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de 8 Martie. Felicitări și urări de 8 martie pentru iubită, soție de Ziua Femeii. SMS de 8 martie.

Cea mai frumoasă și sugestivă sărbătoare pentru femei este 8 Martie, când bărbații își felicită iubitele și soțiile cu Ziua Femeii și le oferă în dar cadouri, flori și declarații de dragoste.

Dacă sunteți în căutarea mesajelor frumoase de 8 Martie și nu știți cum să vă felicitați iubita, soția, prietena sau logodnica de Ziua Internațională a Femeii, atunci optați pentru ideile și selecția de mai jos a celor mai bune mesaje de primăvară de 8 Martie. Cu siguranță, orice femeie va fi plăcut surprinsă atunci când le va citi.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Mesaje de dragoste romantice care pot fi transmise prin SMS persoanei iubite

Așadar, vă oferim cele mai originale mesaje cu “la mulți ani de 8 Martie”, scrise în proză, care sunt potrivite pentru cărțile poștale, pentru rețelele de socializare și pentru felicitările prin SMS. Alegeți-l pe cel mai potrivit mesaj de opt Martie și transmiteți-l persoanei iubite.

Mesaje De La Mulți Ani De 8 Martie Pentru Iubită

Sunt foarte fericit să-ți împărtășesc această dedicație pentru că ești iubirea mea și, de asemenea, o femeie minunată care merită tot ce este mai bun. Felicitări pentru Ziua Femeii!

Ești cea mai mare bucurie a mea, cel mai mare motiv al meu și cel mai bun exemplu de urmat în această viață pentru că ești perseverentă, tandră și foarte curajoasă. La mulți ani de Ziua Femeii!

Ai realizat multe lucruri grozave în viața ta și mergi spre mult mai mult pentru că ești o femeie minunată. Dragostea mea, îți doresc cu mândrie o Zi fericită a Femeii!

Știind că am dragostea unei femei atât de frumoase, inteligente și dulci mă face să mă simt foarte norocos. Mă bucur foarte mult să te felicit de ziua ta – 8 Martie!

Ești foarte profesionistă în munca ta, vrei mereu să înveți mai multe. Dar pe lângă toate, ești și cea mai minunată iubită! Cu mare mândrie îți doresc o Zi fericită a femeii!

Citește și:ISTORICUL zilei de 8 MARTIE – Ziua Internaţională a Femeii. Cum a apărut această sărbătoare în lume

Reprezinți toate virtuțile și calitățile femeii moderne, motiv pentru care mă bucur și sunt mândru că ești iubita mea. La mulți ani de 8 Martie!

Ești o femeie independentă care cu mult curaj în inimă luptă pentru visele ei și asta te face atât de specială. Dragă, mii de felicitări de 8 Martie!

Cu mult sacrificiu ai reușit să mergi foarte departe și în fiecare zi arăți lumii că totul este posibil. Dragă, îți doresc să ai o zi frumoasă a femeii!

Felicitări de 8 Martie! Tu, mai mult decât oricine, meriți felicitările mele pentru că ești una dintre cele mai frumoase, inteligente și tandre femei din lume.

Nicio provocare nu este prea mare pentru tine, te străduiești întotdeauna să obții ceea ce vrei și dragostea ta este o comoară grozavă care mi-a binecuvântat viața. La mulți ani de 8 Martie, femeie minunată!

Citește și: Mesaje de Valentine’s day. Declaraţii, urări, SMS-uri şi mesaje de dragoste pe care le puteţi trimite persoanei iubite

Nu mă voi opri niciodată să te admir atât în ​​domeniul profesional, cât și în viața de zi cu zi. Ești o femeie unică și este un privilegiu să fac parte din viața ta. La mulți ani de 8 Martie!

În fiecare zi mă voi strădui să fiu demn de dragostea ta, de vreme ce ești o femeie ca nimeni alta, un model excelent și un vis devenit realitate. La mulți ani de 8 Martie!

Ești combinația perfectă de frumusețe și inteligență, o femeie excepțională cu inima plină de cea mai pură și mai sinceră iubire. Viața mea, la mulți ani de Ziua Femeii!

Pentru mine ești o femeie minunată, mult mai bună decât cum te-am visat și uneori îmi este greu să cred că merit iubirea ta, dar tu mi-o dai fără condiție. Te iubesc și te felicit de Ziua Femeii!

Felicitări pentru ziua ta, Ziua Femeii! Ce femeie incredibilă ești, te admir, îți urmez exemplul și îți ofer sprijinul meu pentru că știu că poți realiza totul. Te iubesc!

Iubito, ești un vis împlinit și femeia cu care vreau să-mi petrec restul zilelor. Te iubesc și vreau să știi că admirația pe care o simt pentru tine este infinită. La mulți ani de 8 Martie. Ești cea mai bună.

Felicitări de 8 Martie, drăguțo! Ce fericit mă simt că pot împărtăși cu tine o zi atât de specială ca asta. Ține minte că te iubesc mai mult decât orice și că sunt aici, pentru tine, în fiecare zi.

Iubire, când mă trezesc și te văd lângă mine, îi mulțumesc vieții pentru tot ce mi-a dat. Ești o femeie ideală, plină de curaj și vise pe care o admir foarte mult. Felicitări de Ziua Femeii!

Citește și:  MESAJE de ziua MAMEI, mesaje de 8 MARTIE

Ziua femeii este importantă pentru că comemorăm o luptă care nu a încetat încă. Tu ești un adevărat războinic, dragostea mea. Te admir și te iubesc profund. Felicitări.

Când mă gândesc la tine, dragostea mea, inima mea se bucură. Pentru că nu am cunoscut pe nimeni la fel de specială și plină de calități bune ca tine. Mulțumesc că ai fost și rămâi alături de mine. Să ai o fericită Zi a Femeii.

În această Zi a Femeii, vreau să te duc oriunde vrei, dragostea mea, pentru că meriți tot ce-ți dorești și orice te face mai fericită. Te iubesc cum nu am iubit niciodată o altă femeie, asta este sigur. Felicitări de 8 Martie.

Viața mea, îți doresc o Zi a Femeii absolut magică, în care dorințele tale se împlinesc și în care nu îți lipsește nimic. Te iubesc foarte mult și vreau doar să fii foarte fericită, mereu.

La mulți ani de 8 Martie, dragă! Cât de norocos sunt să petrec această zi lângă tine; știu cât de importantă este pentru tine, așa că consider că este o adevărată onoare să fiu alături de tine. Te ador mai mult decât viața.

Dragostea mea, curajul cu care faci față provocărilor vieții este o adevărată inspirație pentru mine. În această Zi a Femeii, vreau să îți amintești cât de mult te iubesc și că aș face orice pentru tine.

La mulți ani de 8 Martie femeii mele minunate, eroinei mele și protagonistei a tot ceea ce se întâmplă în jurul meu. Te iubesc la nebunie și sper să fie o zi de neuitat pentru tine.

Ești o femeie generoasă și grațioasă, sensibilă și, în același timp, puternică, înțelegătoare și iubitoare. Tot ce e mai bun în această viață este în tine, iubirea mea. Să ai o Zi fericită a Femeii!

Citește și:  Cele mai frumoase mesaje de Dragobete. SMS -uri şi mesaje de dragoste de ziua îndrăgostiţilor la români

Când mă gândesc la dragoste, tu ești primul lucru care îmi vine în minte, draga mea. În această Zi a Femeii, vreau să te distrezi din plin. Te iubesc profund.

Cred că visele se pot împlini de când te-am cunoscut, iubirea mea. Nu am crezut niciodată că voi fi atât de norocos, dar mi-ai demonstrat că greșesc. Te iubesc enorm și îți doresc o Zi frumoasă a Femeii.

La mulți ani de 8 Martie, iubito. Când te văd, știu că sunt în viață. Îți mulțumesc că ești așa cum ești și te rog să nu te schimbi niciodată, pentru că pur și simplu ești perfectă. Te iubesc.

Admir să văd cum lupți în fiecare zi pentru a-ți atinge obiectivele, așa că pe lângă marea mea dragoste, ești marele meu exemplu de urmat. Felicitări de Ziua Femeii!

Dedic acest mesaj miilor de felicitări de Ziua Femeii! Vreau să-ți spun că te admir și că te iubesc din toată inima.

Ești cea mai importantă persoană pe care o am, dragostea ta este cel mai minunat lucru pe care l-am primit și să mă bucur de viața cu tine – este un privilegiu și o onoare. La mulți ani de 8 Martie!

Ești forță și curaj, ești tandrețe și iubire, ești cea mai perfectă femeie pe care am întâlnit-o vreodată și dragostea ta este cel mai minunat lucru pe care l-am obținut vreodată. Te felicit de ziua ta – 8 martie!

Felicitări de 8 Martie! Mulțumesc că mi-ai dat bucuria de a-mi împărtăși viața cu tine, mulțumesc că mi-ai redat credința în dragoste și că ești atât de minunată. Te iubesc.

Mesaje De 8 Martie Pentru Soția Mea

Aici am colectat cele mai frumoase și amabile mesaje de 8 Martie pentru soție. Numai voi puteți decide care mesaj de felicitare de 8 Martie poate fi personalizat și transmis jumătății voastre.

Fie ca această zi să fie una fericită și toate visele să devină realitate. Fie ca soarele să strălucească peste tot, iar florile să-ți zâmbească.

O, femeie, creatură frumoasă! Felicitări de Ziua Femeii, primește dorințele mele calde și sincere! Lasă numai cele bune să bată la ușa noastră! Fii sănătoasă, fericită și doar cu zâmbetul pe față începe o nouă zi.

Ești pentru mine unică, cea mai dorită. Vreau ca niciodată să nu te desparți de visul tău! Fie ca toate dorințele să devină realitate. Să știi că te iubesc din ce în ce mai tare și că meriți toate florile frumoase din lume.

Felicitări cu 8 Martie! În această zi de primăvară îmi doresc pentru tine cât mai multă fericire, să ai cât mai multă frumusețe în viață și să primești zâmbetele tuturor oamenilor! Lasă norocul să fie alături de tine și să-ți facă visele reale.

Astăzi este 8 martie! Vreau să-ți doresc multă bucurie și fericire! Tu ești regina mea! Pentru tine azi sunt toți trandafirii! Fii mereu frumoasă, fermecătoare, înțeleaptă. Distrează-te în această zi!

Citește și: MESAJE DE ZIUA INDRAGOSTITILOR. Ce SMS -uri, declaraţii şi mesaje de dragoste puteţi să îi transmiteţi persoanei iubite

De 8 Martie, scumpa mea soție, îți doresc din adâncul inimii mele multă fericire! Totuși este o sărbătoare glorioasă și e săptămâna în care a sosit primăvara, când totul renaște și capătă sens. Să înflorești și tu în această zi, precum în cele mai minunate vise. Uită de toată tristețea, iar fericirea să bată chiar acum la ușa ta.

Distrează-te azi! Și să fii mereu frumoasă, ca primăvara! Să-ți fie pictată viața în culori strălucitoare! Ziua femeilor să-ți aducă numai bucurie. Să-ți salveze zilele de la plictiseală, să-ți aducă complimente și să te acopere cu un val de tandrețe.

Pământul a început a prinde viață. Se încălzește și dezgheață de la pașii tăi. Ești mereu atât de entuziasmată, încât lași în urmă toate obstacolele, necazurile și nemulțumirile! Să te văd mereu așa – cu capul sus!

Ești frumoasă ca un trandafir, doar că tu nu ai spini. Ești blândă, luminoasă și gingașă. De Ziua Femeii îți voi da flori, așa cum se cuvine unui bărbat. În schimb vreau doar să mă săruți.
Astăzi este o zi specială, nu-i așa? E o sărbătoare minunată în primăvară! Astăzi este 8 Martie! Fii fericită!

Primăvară! Cât de multe cuprinde acest cuvânt: bunătatea, dragostea și căldura. Fie ca în această zi toate visele să devină realitate.

Fie ca în zilele de primăvară să fii vizitată de inspirație! Mulțumesc destinului pentru tine! Ai venit în viața mea ca un fulger și mi-ai izbucnit sufletul în flăcări. Felicitări!

În semn de dragoste și respect, îți urez azi o Zi Internațională a Femeii fericită! Îți doresc numai bine, multe flori și căldura de primăvară. Îți mai doresc multă bucurie, sănătate, să fii mereu frumoasă, să mă faci fericit cu zâmbetul tău!

Bucurie, fericire, sănătate, dragoste – asta îți doresc în ziua festivă de 8 martie. Este și ziua bucuriei și frumuseții, când pot să-ți doresc numai zâmbete și toate florile lumii!

Felicitări de Ziua Femeilor, dragostea mea! Rămâi tânără, fermecătoare, frumoasă, bună, dulce, bună și tandră! Lasă-ți viața să fie senină, iar fericirea să fie împlinită! Îți doresc, draga mea, ca toate visele tale să devină realitate! Să ai o zi magică și frumoasă azi!

Citește și: Mesaje de Dragobete. Felicitări şi SMS-uri pe care le poţi trimite de ziua îndrăgostiţilor la români

Ești mai frumoasă decât trandafirii rafinați, mai elegantă decât crinii sofisticați, mai tandră decât violetele frumoase și mai iubită decât oricine altcineva din lume! Un 8 martie uimitor, prețios! Ești unica mea prințesă!

De Ziua Femeilor, fie ca sufletul tău să ardă de dragoste și fericire. Pentru tine, draga mea, sunt gata să fac orice! Pentru ochii tăi ce sunt ca două stele sunt gata să răstorn munții. Ador când vocea ta îmi mângâie urechea și mă trezește din vise dimineața. Ador buzele tale de mentă și pentru ele voi strânge azi toate florile din toate florăriile!

Te sărut, te felicit și îți urez un șir de cuvinte blânde, azi, de 8 Martie! Lasă iubirea noastră să ardă cu flăcări mari, lasă frumusețea ta doar să înflorească cu anii, iar puterea mea să te apere de toate grijile. În brațele tale sunt cel mai fericit! Chiar acum vin să te cuprind!

Îngerul meu! Să știi că te iubesc, precum iubește primăvara soarele! Azi e o zi dedicată vouă, femeilor, și îți urez fericire în casă și raze strălucitoare în fiecare moment. Sper că parfumul florilor delicate care le vei primi astăzi în dar îți vor umple inima de bucurie și dragoste.

De 8 martie, îți spun sincer: mi-ai luat inima pentru totdeauna. Îmi doresc să fii cea mai fericită din toată lumea! Vreau ca râsul tău amuzant să răsune cât mai des!

Tu ești floarea mea de primăvară și vreau să te felicit! Să știi că dragostea mea pentru tine este ca un ocean! Te voi face fericită, promit. O zi minunată să ai azi!

În această zi specială din luna martie, vreau ca toate visele tale să devină realitate, fiecare zi să fie veselă și limpede și să te bucuri de iubirea mea. Lasă-ți ochii să strălucească ca razele soarelui de primăvară, sufletul să cânte împreună cu primele păsări care se întorc acasă și fiecare floare să înflorească doar pentru tine.

Nu există nici o metamorfoză, nici o minune mai puternică decât primăvara! Primăvara o schimbă pe femeie. Îi dă o petală de lalea și femeia înflorește într-o clipă! Dar, draga mea soție, să știi că tu ești frumoasă și fără flori!

Sunt foarte fericit că pot striga cât de mult te iubesc, viața mea. Ești cea mai frumoasă și mai specială femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Vreau ca această Zi a Femeii să fie unică. Te ador.

Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțisor. Ce sms-uri, felicitări şi urări puteţi trimite cu ocazia venirii primăverii

La mulți ani de 8 Martie, frumoasa mea regină! Mergi înainte și să nu te oprească nimic. De fapt, tu ești de neoprit și ești tot ce mi-am dorit vreodată într-o parteneră de viață. Te iubesc și sper că îți vei aminti mereu asta.

Succesul este din ce în ce mai aproape, iubirea mea, pentru că împreună suntem capabili să realizăm orice. Îți mulțumesc că ai fost și ești cea mai bună femeie din univers și că m-ai ales ca partener. La mulți ani de 8 Martie.

Fie ca această Zi a Femeii să fie frumoasă pentru toate femeile care luptă în fiecare zi pentru a-și revendica drepturile, dar mai ales pentru tine, dragostea mea frumoasă. Te ador și îți doresc tot binele în viață.

Te iubesc foarte mult și vreau să profit de această Zi a Femeii pentru a-ți reaminti aceste cuvinte de dragoste. Ești cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată și sper că îți vei aminti mereu de asta.

Citește și: Mesaje de Paște. Felicitări de Paște. Urări de Paște care pot fi transmise prin SMS de Sfintele Paști

La mulți ani de 8 Martie! Ce onoare simt că pot să te susțin în toate proiectele pe care le întreprinzi, dragostea mea. A fi partenerul tău de viață este cea mai mare mândrie a vieții mele. Te ador.

Întâlnirea cu tine a fost un cadou pentru care nu voi înceta niciodată să fiu recunoscător. Mă înveți în fiecare zi să fiu mai bun și îmi arăți o lume plină de dragoste și afecțiune. Felicitări de 8 Martie, te iubesc.

Dragă, astăzi, de 8 Martie, vreau să mă asigur că totul este perfect pentru tine și că nu îți lipsește nimic. Întreabă-mă orice vrei, căci dorințele tale vor fi ordinele mele. Felicitări de Ziua Femeii, te iubesc.

SMS De 8 Martie Pentru Iubita

Ziua Femeii devine din ce în ce mai importantă pentru noi, deoarece am devenit mai conștienți de lupta pe care atât de multe femei trebuie să o ducă în fiecare zi pentru ca drepturile lor să fie recunoscute. Puteți combina aceste SMS de 8 Martie pentru iubita cu diverse fraze renumite, astfel încât să obțineți cele mai reușite felicitări și citate de 8 Martie pentru iubita.

Tu ești cea mai frumoasă floare din toate grădinile lumii, nu pot să-ți doresc decât binele în această mare Zi a Femeii.

Te iubesc foarte mult, pentru că ești foarte specială pentru mine, ești viața mea. Felicitări de 8 Martie!

Închid ochii și îmi imaginez fața ta, cea mai frumoasă pe care am văzut-o vreodată. Felicitări de 8 Martie!

Ești prezentă în mintea mea din momentul în care mă trezesc până mă culc, pentru că pentru mine nu există nimeni ca tine. La mulți ani de Ziua Femeii, draga mea. Te ador.

Te iubesc foarte mult și îți doresc o Zi frumoasă a Femeii!

Mulțumesc, iubito, pentru că îmi umpli viața de bucurie și mândrie. Felicitări!

Citește și:  MESAJE de 8 martie, ZIUA FEMEII. Un buchet de SMS-uri şi URĂRI parfumate pentru femeile din viaţa voastră

Ești cea mai bună din toate punctele de vedere. La mulți ani de 8 Martie!

Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze întotdeauna. La mulți ani de 8 Martie, iubirea mea!

De fiecare dată când soția mea zâmbește, ea răspândește bucuria în inima mea. Felicitări, scumpo!

Ești cea mai bună ființă pe care o cunosc și o am și aș vreau să ai o Zi frumoasă a Femeilor!

Femeile sunt cele mai speciale ființe din această lume, sunt întotdeauna dispuse să-i ajute pe ceilalți doar să-i vadă zâmbind. Felicitări, femeia mea!

Vreau să-ți reamintesc că ești iubirea vieții mele, pentru că femei ca tine nu mai există, dragostea mea. Felicitări!

Îți doresc cea mai bună Zi a Femeii și să ți se îndeplinească toate dorințele. Te iubesc.

Azi te sărbătoresc, femeia mea iubită. Absolut nimeni nu se compară cu tine.

Mulțumesc că ești femeia care ești. Mulțumesc că ai făcut toate lucrurile din viața mea frumoase. La mulți ani de 8 Martie!

Îi urez unei femei foarte speciale o Zi fericită a Femeii! Te iubesc!

Îi doresc o Zi foarte fericită a Femeii celei mai uimitoare femei pe care o cunosc!

Îți mulțumesc că ești cea mai specială doamnă din viața mea! La mulți ani de 8 Martie!

Citește și: Mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului. Ce SMS-uri, felicitări, urări le poţi trimite celor pe care îi consideri copii

Fie ca tu să găsești toată fericirea din lume, așa cum ai făcut din lumea mea un loc fericit. La mulți ani de 8 Martie!

Sper să realizezi cât de specială ești pentru mine. Mă faci mândru în fiecare zi! La mulți ani de 8 Martie!

Ești îngerul vieții mele. Îți mulțumesc că ai fost mereu acolo, lângă mine! La mulți ani de 8 Martie!

Zâmbetul tău îmi luminează ziua și întreaga lume se oprește în acest moment. La mulți ani de 8 Martie! Te iubesc!

Nu cred că îți dai seama cât de prețioasă și importantă ești, iubire. La mulți ani de 8 Martie!

Îți trimit aceste dorințe pentru a aprecia primăvara pe care o aduci în viața mea! La mulți ani de 8 Martie!

Fiecare prinț își caută prințesa. Noroc pentru mine, am găsit-o deja pe a mea! La mulți ani de 8 Martie!

De 8 Martie, nu pot face mai mult decât să-ți spun că ești femeia vieții mele și persoana cu care am visat întotdeauna să-mi împărtășesc zilele.

Mulțumesc pentru toată dragostea și afecțiunea pentru mine, te ador. Felicitări de 8 Martie!

Te iubesc mai mult decât viața însăși și îmi place să îți pot împărtăși succesele. Felicitări cu această ocazie minunată!

Îți doresc o Zi minunată a Femeii, pentru că meriți numai binele acestei vieți, dragostea mea.

Îmi place să te am alături, dragostea mea, pentru că, alături de tine, am învățat să fiu mai bun în fiecare zi și să îmi stabilesc obiective mai înalte. Felicitări de 8 Martie!

Alături de tine, știu că pot atinge fiecare dintre obiectivele mele și vreau să fac același lucru pentru tine. La mulți ani de 8 Martie.

Felicitări prințesei care mi-a furat inima și care îmi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi ce trece!

Ești femeia din viața mea și nu te-aș schimba pe nimic. Te ador. Felicitări de 8 Martie!

Îi doresc o Zi a Femeii foarte fericită celei mai frumoase femei din lume, cea care mă însoțește în această viață și care îmi împărtășește visele și obiectivele ei.

Te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta. Felicitări de 8 Martie!

Nu voi lăsa să treacă Ziua Femeii fără să te anunț cât de mult te iubesc și cât de mândru sunt că sunt alături de tine. Te iubesc foarte mult.

Te iubesc, tu ești răspunsul la toate întrebările pe care mi le-am pus mereu și cel mai mare dar pe care mi l-a făcut cerul. Felicitări și să fii foarte fericită.

Viața mea, în această Zi a Femeii, nu vreau să miști un deget. Vreau să te răsfăț, pentru că meriți asta și multe altele. Te admir foarte mult și te iubesc și mai mult.

Sursa: fericitazi.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de PAȘTELE CATOLIC 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de PASTE 2024. Urari de Paste, felicitari de Paste și SMS-uri de Sfintele Paști Catolic, Reformat, Protestant Știm că este o perioadă grea pentru toți, fiindcă nu putem să fim alături de cei dragi în aceste momente de sărbătoare, dar putem să-i bucurăm cu un mesaj, prin care să le transmitem toate gândurile bune, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea