Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Mesaje de 8 martie 2024. Felicitări și urări pentru cadre didactice: profesoare, învățătoare, educatoare, dirigintă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de 8 martie 2024 pentru profesoare. Felicitări și urări pentru cadre didactice: profesoare, învățătoare, educatoare, dirigintă

Profesoarele sunt cele care ne insuflă plăcerea pentru învăţătură sau spre un anumit domeniu care urmează să ne devină carieră şi nu trebuie să le uităm nici pe ele de Ziua Femeii.

Citește și: MESAJE de 8 MARTIE, Ziua Femeii. Urări, felicitări, SMS-uri pentru femeile din viața voastră: mame, iubite, colege sau profesoare

MESAJE 8 MARTIE pentru profesoare

„Nu exista prilej mai minunat de dăruire decât să poți da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poți să înveți cu înțelepciune și răbdare pe cel ce a venit la tine. Pentru călăuzirea pașilor pe drumul vieții și științei, pentru învățarea și cunoștințele dăruite. Vă mulțumim cu respect, doamna Profesoară! La multi ani!!!”

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de drag pentru fiecare dintre noi. 8 MARTIE fericit.”

mesaje de 8 martie pentru profesoare, educatoare, invatatoare, urari si felicitari

mesaje de 8 martie pentru profesoare, educatoare, invatatoare, urari si felicitari

„Doamna profesoară sa aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!”

„1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoana deosebita. Vă doresc o zi speciala, la fel ca dumneavoastră.”

„Doamna profesoară, fie ca ziua de 8 Martie să vă aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

Citește și: FELICITARI de 8 MARTIE. MESAJE și URARI de ZIUA FEMEII

„Doamna profesoară, vă urez un sincer la mulţi ani de Ziua Femeii”

„De 8 martie îți uram o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Un gând curat și senin ca primăvara pentru veșnicia ei!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea