Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Mesaje cu urări și felicitări de Crăciun. Urează-le Crăciun Fericit celor dragi!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaje cu urări și felicitări de Crăciun 2022. Urează-le Crăciun Fericit celor dragi!

Urările și felicitările de Crăciun sunt parte din cadoul pe care îl veți oferi celor dragi de Sărbători. Dacă ați rămas fără inspirație, vă ajutăm noi.  

Mesaje cu urări şi felicitări de Crăciun.

”Un bătrânel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu-l goniți e Moș Crăciun, si v’aduce’un an mai bun!”

”Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători, acum si-n anii următori!”

”Seara plina de lumina Sufletul iesle sa-ti devina Ca sa se nască-n el Iisus Cu Binecuvântări de sus Caci vine blând si plin de har Sa nu ii închidem ușa iar Crăciun Fericit!”

”Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine”

”Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Moș Crăciun cu sacul plin, Drumu’n viată cat mai lin”

”Crăciun Fericit! Moșul sa fie darnic, liniște sufleteasca si înțelegere de sărbători! La Mulți Ani!”

Citeşte şi: Mesaje de Crăciun pentru: părinți, prieteni, familie, iubit(a). Scurte SMS-uri noi cu urări şi felicitări creștine, haioase sau amuzante de Crăciun fericit

Urari de Craciun  – ”Se spune ca in seara de Crăciun, la fiecare clinchet de clopoțel o dorința se îndeplinește! Iți urez sa petreci sărbătorile cu sufletul plin de dorințe, in clinchet de clopoței! Crăciun Fericit”

Urari de Craciun  – ”Lumina, pace, bucurie, zăpadă, viată, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Crucinul. Deschide-ti sufletul si lasă căldura sărbătorilor de iarna sa te învăluie ca un vis frumos. Sărbători Fericite si La Mulți Ani !”

Urari de Craciun – ”Va doresc ca sărbătorile de iarna sa va aducă sănătate si fericire, împlinirea tuturor dorințelor si sănătate celor dragi. La mulți ani!”

Urari de Craciun – ”Fie ca sărbătorile de iarna sa va aducă liniște, căldura si armonie in suflet. Crăciun fericit si un An Nou plin de împliniri!”Mos Craciun

Urari de Craciun – ”Lumina sfântă venita in Ajun sa va aducă in suflet un veșnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

”De sfintele Sărbători sa deschidem ușa pentru oaspeți dragi, si inima pentru speranța bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim înainte cu încredere, știind ca daca avem credința, drumul din fata noastră va fi presărat cu împliniri.”

”Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători sa ningă asupra voastră doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sănătate in anul ce vine! Sărbători Fericite!”

”Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn. Fie ca sfântă sărbătoare sa readucă aurul in sufletele noastre. Sa aveți parte numai de lumina in inima si gând. Sărbători fericite!”

”Minunatele nopți ale Crăciunului, colindelor si datinilor strămoșești sa va găsească la ceas de bucurie alături de oaspeții cei dragi. Va doresc tot binele, gândurile bune si curate sa va însoțească pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alături!”

”Iubirea divina coboară printre noi, ca o ninsoare naiva aducând cu ea bucuria Nașterii Mântuitorului.”

”Fie ca Pruncul născut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si viețile cu bucurie, sănătate si multa înțelepciune pentru anul care vine. LA MULȚI ANI !”

Sărbătorile Crăciunului si Anului Nou sa va aducă tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

– Iți urez, ție si familiei tale, multa sănătate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULȚI ANI! Sper ca aceasta sărbătoare sa va aducă numai fericire in casa si familie!

– In noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile si supărările. Deschide-ti inima si primește un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume in aceasta noapte!

– Fie ca sărbătorile de iarna sa va aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.

– Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniște. Crăciun Fericit!

La pragul-ti vin din nou colinde sa iți cant cu leu-i ler si domn din cer… Astăzi Hristos s-a născut. Crăciun si pace!

 Lumina sfântă venita in Ajun sa va aducă in suflet un veșnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!

De sfintele Sărbători sa deschidem ușa pentru oaspeți dragi, si inima pentru speranța bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim înainte cu încredere, știind ca daca avem credința, drumul din fata noastră va fi presărat cu împliniri.

 Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători sa ningă asupra voastră doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sănătate in anul ce vine! Sărbători Fericite!

 Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn. Fie ca sfântă sărbătoare sa readucă aurul in sufletele noastre. Sa aveți parte numai de lumina in inima si gând. Sărbători fericite.

Minunatele nopți ale Crăciunului, colindelor si datinilor strămoșești sa va găsească la ceas de bucurie alături de oaspeții cei dragi. Va doresc tot binele, gândurile bune si curate sa va însoțească pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alături!

Iubirea divina coboară printre noi, ca o ninsoare naiva aducând cu ea bucuria Nașterii Mântuitorului.

 Fie ca Pruncul născut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si viețile cu bucurie, sănătate si multa înțelepciune pentru anul care vine. LA MULȚI ANI !


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea