Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Mesaj emoţionat transmis de albaiulianul Marius Moga, mamei sale, cu ocazia zilei de 8 Martie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marius Moga este un cântăreț și compozitor român dedicat genului pop și muzicii dance. Succesul pe care l-a obținut în România i-a adus locul 85 din 100 la momentul anunțării clasamentului „Mari români”, în anul 2006.

Prima persoană care a crezut în talentul „micului Mozart” a fost însă mama sa, căreia Marius i-a transmis un mesaj emoţionant de 8 martie.

Care este prima amintire draga legata de mama ta?

Mama îmi punea mereu muzică şi mă mângâia prin păr să pot adormi. Era un fel de ritual înainte ca ea să plece la serviciu, pentru ca altfel eu nu puteam să adorm. Are o voce foarte caldă aşa că de multe ori îmi fredona chiar ea melodiile.

Care este lucrul pe care nu ai avut curaj să i-l spui până acum?

Până pe la 25-26 de ani, nu mi-am exteriorizat foarte tare sentimentele, aşa că abia atunci am început să îi spun clar şi răspicat : “Te iubesc!”

Scrie-i un mesaj emoţionant care ai vrea să ajungă direct în sufletul ei:

Mama mea a fost primul om care a crezut în mine.  Mama, te iubesc,  să fii sănătoasă şi la fel de zâmbitoare cum te ştiu eu. Iar tata ar fi cazul sa o invite la dans!

Sursa: ProTV


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea