Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Mesaj EMOȚIONANT de mulțumire pentru CSM Unirea Alba Iulia din partea unei echipe de polo din Kiev: „Suntem recunoscători dincolo de cuvinte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaj EMOȚIONANT de mulțumire pentru CSM Unirea Alba Iulia din partea unei echipe de polo din Kiev: „Suntem recunoscători dincolo de cuvinte”

Echipa de polo a unei școli din Kiev, transmite un mesaj emoționant de mulțumire celor de la CSM Alba Iulia, care, în perioada grea prin care trece țara lor, le-au oferit adăpost, mâncare și oportunitatea de a se antrena alături de ei.

„Mulțumim părinților sportivilor noștri, în special mamei, Tatiana Kazimirivna, care acum este lângă fete. Nu există cuvinte de mulțumire care să acopere tot ce faceți și ați făcut pentru salvare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mulțumiri antrenorilor care deși la distanță susțin spiritul moral al echipei noastre și vrem să mai trecem un salut imens „Salutare din partea echipei de polo pe apă din orașul Kiev!

În urma unui atac neașteptat, în trecut, țara frățească asupra orașului nostru, echipa a fost nevoită să-și facă urgent valizele, părăsind casele și locurile natale. Și aici, în această situație neagră, a apărut o rază de soare, în fața clubului „Alba-Iulia”. O echipă de sportivi români ne-a oferit adăpost, mâncare și posibilitatea de a participa la antrenamente cu ei.

Suntem recunoscători dincolo de cuvinte”, au transmis sportivii ucrainieni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Legătura dintre sărbătorile de Paște și iepure: Mituri și legende despre tradiția Iepurașului de Paște

Bogdan Ilea

Publicat

în

Legătura dintre sărbătorile de Paște și iepure: Mituri și legende despre tradiția Iepurașului de Paște Iepurașul de Paște este recunoscut ca un simbol central al Paștelui, care celebrează Învierea. Asociat cu diverse divinități antice, iepurele a evoluat până a devenit un simbol iconic al acestei sărbători pascale. Dar cum a ajuns acest animal să fie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea