Rămâi conectat

Curier Județean

Mesaj de încurajare din partea conducerii Colegiului Militar albaiulian, pentru elevii militari: „Dragi elevi, concentrați-vă atenția asupra studiului și fiți responsabili!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanții Colegiului Militar albaiulian au transmis, prin intermediul paginii de de socializare, un mesaj de încurajare pentru elevii militari, care s-au întors la cursurile exclusiv în mediul online.

„Pentru elevii militari, școala a trecut din nou în online după ce aproape două luni procesul de pregătire școlară s-a desfășurat în scenariul verde, cu toți elevii și profesorii la cursuri.

Pe durata prezenței elevilor în colegiul militar s-au depus eforturi pentru respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, în scopul diminuării riscului de îmbolnăvire a elevilor, cadrelor didactice și a întregului personal.

Aflați în acest moment la domiciliile lor, elevii militari continuă pregătirea școlară online, accesând diferite platforme educaționale ce le oferă posibilitatea de a studia, de a comunica și a interacţiona cu dascălii lor.

Cadrele didactice desfășoară procesul de învățământ online din colegiu, cu ajutorul dispozitivelor inteligente. Fiecare profesor predă dintr-o anumită sală de clasă, astfel încât să se evite deplasările și schimbul de aparatură electronică.

În ceea ce-i privește pe elevii din clasele a XII-a, pe lângă orele la care participă conform orarului școlar stabilit la începutul anului, aceștia desfășoară, tot online, și orele de pregătire pentru examenul de Bacalaureat.

Dragi elevi, concentrați-vă atenția asupra studiului și fiți responsabili!

Pentru a ne putea revedea sănătoși, aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru, respectați cu strictețe regulile de igienă, păstrați distanța fizică și evitați locurile aglomerate!

Avem speranța că totul va fi bine!”, au declarat reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea