Mesaj de încurajare din partea conducerii Colegiului Militar albaiulian, pentru elevii militari: „Dragi elevi, concentrați-vă atenția asupra studiului și fiți responsabili!”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Reprezentanții Colegiului Militar albaiulian au transmis, prin intermediul paginii de de socializare, un mesaj de încurajare pentru elevii militari, care s-au întors la cursurile exclusiv în mediul online.

„Pentru elevii militari, școala a trecut din nou în online după ce aproape două luni procesul de pregătire școlară s-a desfășurat în scenariul verde, cu toți elevii și profesorii la cursuri.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pe durata prezenței elevilor în colegiul militar s-au depus eforturi pentru respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, în scopul diminuării riscului de îmbolnăvire a elevilor, cadrelor didactice și a întregului personal.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Aflați în acest moment la domiciliile lor, elevii militari continuă pregătirea școlară online, accesând diferite platforme educaționale ce le oferă posibilitatea de a studia, de a comunica și a interacţiona cu dascălii lor.

Cadrele didactice desfășoară procesul de învățământ online din colegiu, cu ajutorul dispozitivelor inteligente. Fiecare profesor predă dintr-o anumită sală de clasă, astfel încât să se evite deplasările și schimbul de aparatură electronică.

În ceea ce-i privește pe elevii din clasele a XII-a, pe lângă orele la care participă conform orarului școlar stabilit la începutul anului, aceștia desfășoară, tot online, și orele de pregătire pentru examenul de Bacalaureat.

Dragi elevi, concentrați-vă atenția asupra studiului și fiți responsabili!

Pentru a ne putea revedea sănătoși, aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru, respectați cu strictețe regulile de igienă, păstrați distanța fizică și evitați locurile aglomerate!

Avem speranța că totul va fi bine!”, au declarat reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419