Meniul pacienților internați la Spitalul din Alba Iulia va fi publicat în fiecare săptămână

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a depus eforturi considerabile pentru asigurarea unor servicii medicale optime pentru pacienţi, dar şi pentru a asigura un grad de confort satisfăcător. Meniul pe care spitalul din Alba Iulia îl oferă pacienţilor este de asemenea, o preocupare constantă deoarece acestra trebuie să corespundă nevoilor pacienţilor şi să fie şi gustos.

Spital Alba Iulia02 Alocaţia de hrană pentru un pacient internat la Spitalul Judeţean de Urgență Alba Iulia este în medie de 7 lei pe zi, dar poate fi mai mare în funcție de regimul alimentar indicat de medic, în funcție de afecțiune pacientului. Din această alocație se asigură trei mese principale pe zi: micul dejun, prânzul şi cina.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Meniurile se elaborează la fiecare început de săptămână pentru următoarele șapte zile, cu mici schimbări, care nu afectează semnificativ grila deja stabilită. Încercăm să oferim pacienților o dietă echilibrată care să corespundă și recomandărilor medicale”, a explicat asistenul principal dietetician Nicoleta Vesa.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Începând cu luna februarie, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia va prezenta, în fiecare marți dimineața, meniul pentru următoarele șapte zile. Meniul pacienților va putea fi consultat pe site-ul spitalalba.ro sau pe pagina de Facebook a instituției.

De asemenea, cu această ocazie se va prezenta și o rețetă recomandată pentru bolnavii care suferă de diferite afecțiuni. (V.N.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

pilu 2 februarie 2016 at 13:54

Asta nu inseamna ca daca este publicat se si respecta. Cine-i verifica zilnic din afara spitalului ? Nimeni.

Pacient 2 februarie 2016 at 14:48

Am stat 10 zile internat. Mancarea este chiar buna. Fara mistocaleala.

o initiativa 2 februarie 2016 at 15:15

mai mult decat laudabila!

Comentariile sunt oprite