Rămâi conectat

Politică Administrație

Meniul pacienților internați la Spitalul din Alba Iulia va fi publicat în fiecare săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a depus eforturi considerabile pentru asigurarea unor servicii medicale optime pentru pacienţi, dar şi pentru a asigura un grad de confort satisfăcător. Meniul pe care spitalul din Alba Iulia îl oferă pacienţilor este de asemenea, o preocupare constantă deoarece acestra trebuie să corespundă nevoilor pacienţilor şi să fie şi gustos.

Spital Alba Iulia02Alocaţia de hrană pentru un pacient internat la Spitalul Judeţean de Urgență Alba Iulia este în medie de 7 lei pe zi, dar poate fi mai mare în funcție de regimul alimentar indicat de medic, în funcție de afecțiune pacientului. Din această alocație se asigură trei mese principale pe zi: micul dejun, prânzul şi cina.

„Meniurile se elaborează la fiecare început de săptămână pentru următoarele șapte zile, cu mici schimbări, care nu afectează semnificativ grila deja stabilită. Încercăm să oferim pacienților o dietă echilibrată care să corespundă și recomandărilor medicale”, a explicat asistenul principal dietetician Nicoleta Vesa.

Începând cu luna februarie, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia va prezenta, în fiecare marți dimineața, meniul pentru următoarele șapte zile. Meniul pacienților va putea fi consultat pe site-ul spitalalba.ro sau pe pagina de Facebook a instituției.

De asemenea, cu această ocazie se va prezenta și o rețetă recomandată pentru bolnavii care suferă de diferite afecțiuni. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea