Rămâi conectat

Actualitate

MEDIC român ARESTAT pentru „vaccinare la chiuvetă”: Este acuzat de fals intelectual și informatic, dar și de zădărnicirea combaterii bolilor 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

MEDIC român ARESTAT pentru „vaccinare la chiuvetă”: Este acuzat de fals intelectual și informatic, dar și de zădărnicirea combaterii bolilor

Medicul din judeţul Mehedinţi care obişnuia să facă ”vaccinarea la chiuvetă”, pentru cei care doreau să obţină un certificat digital de vaccinare, dar care nu doreau să se şi imunizeze contra COVID-19, a fost arestat pentru 30 de zile, el fiind acuzat de fals intelectual, uz de fals, fals informatic şi zădărnicirea combaterii bolilor.

”La 4 noiembrie a.c., Judecătoria Timişoara a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului cercetat pentru fals intelectual, uz de fals, fals informatic şi zădărnicirea combaterii bolilor”, a transmis joi seara, IPJ Timiş.

Cercetările au început în urmă cu mai multe luni, când unul dintre cei care a primit de un certificat de vaccinare, fără să fi fost imunizat vreodată, a ajuns în spital în stare gravă.

Miercuri, poliţiştii au descins la o adresă de lângă Timişoara, la alte trei din Drobeta Turnu Severin şi două din judeţul Gorj.

Printre cei ridicaţi pentru audieri se număra şi un medic din judeţul Mehedinţi. Acesta era atunci suspectat că i-a înscris pe doritori în Registrul de vaccinare fără că aceştia să fi fost imunizaţi. Dozele de vaccin erau aruncate în chiuvetă în loc să le fie administrate oamenilor.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, medicul ar fi realizat câteva zeci de „imunizări” false unor oameni din întreaga ţară. Poliţiştii au descins atât la cabinetul medicului, cât şi la locuinţa acestuia din judeţul Mehedinţi.

sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război Citește și: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile speciale în România sunt un subiect care continuă să stârnească dezbateri aprinse. Conform datelor centralizate de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea