Medic de familie din Alba Iulia, avertizează despre tratamentul COVID găsit pe rețelele de socializare: „Nu-i posibil să încurajezi populația să ia antibiotice și corticoizi”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Mădălina Vesa, unul dintre medicii de familie din Alba Iulia, printr-o postare pe pagina de socializare, își sfătuiește pacienții să nu creadă orice recomandare pentru medicația COVID, găsită pe rețelele de socializare sau internet.

„De ieri vad o gramada de postari despre medicatia COVID a formelor usoare. Un asa zis medic, a scris pe pagina de socializare ca doreste sa vina in sprijinul medicilor de familie si sa ajute pacientii cu forme usoare de COVID19 ce stau acasa in izolare cu o schema de tratament.

USR - Alegeri parlamentare 2020

A insiruit o gramada de medicamente , inclusiv doze. Este inadmisibil asa ceva. Ar trebui sa i se ia dreptul de libera practica pentru o perioada. Sau macar o mustrare prin colegiul medicilor unde practica domnia sa. Nu-i posibil sa incurajezi populatia sa ia antibiotice si corticoizi. Deja imi scriu pacienti pozitivi daca sa ia acea medicatie.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Altii isi fac stocuri , ca sa aiba acasa daca devin pozitivi. Nu-i suficient ca nu avem educatie medicala, dar invatam si de la cel mai prost.

Eu inca sunt socata cate distribuiri are aceasta doamna, care incalca etica medicala si pune in pericol viata oamenilor.

NU : medrol, dexametazona , azitromicina sau alte medicamente scrise de tipa aia fara indicatia propriului medic de familie”, a transmis Mădălina Vesa, prin intermediul paginii de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

apoliticul 10 noiembrie 2020 at 22:32

Nu mai vine lumea la cabinet?
Foarte bine.

Artemiza Bals 11 noiembrie 2020 at 0:05

Asa o fi, doamna doctor, dar mai degraba cred ca v-ati simtit lezata in orgoliu de medic de familie ca alt medic va da sfaturi. Prea de multe ori bietii pacienti au parte de malpraxisul doctorilor, unii chiar si mor si niciodata nimeni nu e vinovat. Cred ca ar fi mai bine sa va expuneti parerea in legatura cu situatia actuala a pandemiei in tara si cu modalitatea militaroaso-dictatoriala in care isi trateaza cetatenii nenorocitul asta de guvern cu tot cu incompetentii lor de la DSP-uri pusi acolo politic si de cumetrie la conducere. In acest caz, orice informatie medicala avizata poate salva vieti, atunci cand nu mai ai de unde si de la cine sa astepti o solutie, o salvare. Jalnic, doamna doctor. Eu zic sa va vedeti de treaba, daca de oameni in nevoie nu va pasa!!

Comentariile sunt oprite