Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Medic de familie din Alba Iulia, avertizează despre tratamentul COVID găsit pe rețelele de socializare: „Nu-i posibil să încurajezi populația să ia antibiotice și corticoizi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mădălina Vesa, unul dintre medicii de familie din Alba Iulia, printr-o postare pe pagina de socializare, își sfătuiește pacienții să nu creadă orice recomandare pentru medicația COVID, găsită pe rețelele de socializare sau internet.

„De ieri vad o gramada de postari despre medicatia COVID a formelor usoare. Un asa zis medic, a scris pe pagina de socializare ca doreste sa vina in sprijinul medicilor de familie si sa ajute pacientii cu forme usoare de COVID19 ce stau acasa in izolare cu o schema de tratament.

A insiruit o gramada de medicamente , inclusiv doze. Este inadmisibil asa ceva. Ar trebui sa i se ia dreptul de libera practica pentru o perioada. Sau macar o mustrare prin colegiul medicilor unde practica domnia sa. Nu-i posibil sa incurajezi populatia sa ia antibiotice si corticoizi. Deja imi scriu pacienti pozitivi daca sa ia acea medicatie.

Altii isi fac stocuri , ca sa aiba acasa daca devin pozitivi. Nu-i suficient ca nu avem educatie medicala, dar invatam si de la cel mai prost.

Eu inca sunt socata cate distribuiri are aceasta doamna, care incalca etica medicala si pune in pericol viata oamenilor.

NU : medrol, dexametazona , azitromicina sau alte medicamente scrise de tipa aia fara indicatia propriului medic de familie”, a transmis Mădălina Vesa, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea