Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Medalii pentru atleţii judeţeni la naţionalele şcolare: Călin Gorcea şi Bianca Molnar – aur, Mihaela Acatrinei – argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Calin GorceaTrei medalii au cucerit atleţii judeţeni la Campionatele Naţionale Şcolare de la Bucureşti: două de aur prin Călin Gorcea (CSŞ Blaj) în proba de 400 metri (rezultat 49:19), respectiv Bianca Molnar (LPS Iulia) – la 10.000 metri marş (cu timpul 51 minute şi 23 secunde, prin care a realizat baremul pentru Campionatele Europene de Juniori 1 din Italia, 18-21 iulie, Rieti), respectiv una de argint trecută în contul Mihaelei Acatrinei (LPS Alba Iulia) – locul doi la 10.000 metri marş (51.33).

Deşi este mai mic cu un an, Călin continuă să demonstreze că este cel bun Bianca Molnar1din ţară la proba sa favorită, atât la juniori 1, cât şi la juniori 2″, a spus Cristina Man (CSŞ Blaj). „Din păcate, pentru numai 3 secunde, Mihaela a ratat şansa de a ajunge la Europene, deşi în urmă cu două săptămâni, la Cupa Europei, de la Dudice a fost pe locul 19, cu un record personal, 50 minute şi 52 secunde„, a afirmat Gabriel Avram (LPS Alba Iulia).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Călin Gorcea şi-a îndeplinit astfel baremul pentru a accede la Campionatele Mondiale ale juniorilor 2 (Ucraina, 10-14 iulie, Doneţk), şi încheiat pe locul 4  în proba de 200 metri (22 secunde şi 76 sutimi), în vreme ce Alexandru Pintea (CSŞ Blaj) a terminat cursa de 1500 de metri pe locul 8 cu 4 minute şi 6 sutimi (record personal). Iulian Stoica (CSŞ Blaj) a terminat pe poziţia a 6-a la 800 de metri, cu rezultatul (1.59:59)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea