Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Medalii la Naționalele de cros: George Cozma (Atletich Aiud) – argint, Denisa Komives și echipa CSȘ Blaj – bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La etapa finală a Campionatului Național de Cros pentru juniori Under 18, Under 16, copii 1 și 2, ce s-a disputat la Botoșani, alteții din Alba au cucerit 3 medalii. Astfel, David-George Cozma (ACS Atletich Aiud) a intrat în posesia medaliei de argint în proba de 4000 de metri Under 16, cu timpul 13:07.23.

George este în lotul lărgit pentru FOTE, dar sunt dezamăgită că Bianca nu a prins o zi bună. Sperăm la rezultate superioare în concursurile pe pistă”, a transmis Ioana Bozdog (antrenor ACS Atletich Aiud), Bianca Valc clasându-se pe locul 7 la Under 16.

De asemenea, din Blaj au participat 3 sportive, toate urcând pe podium: Denisa Komives (CSȘ Blaj) – medalie bronz la categoria copii 2; echipa AC “Mica Romă” Blaj – medalie de bronz la junioare 2. Rezultatele la individual: Alexandra Hudea (CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj) – locul întâi, Andreea Bogdan (CSȘ Blaj/AC “Mica Romă” Blaj) – locul 4, Marta Popescu (CS: Blaj/AC “Mica Romă” Blaj) – locul 22. Un alt rezultat foarte bun a fost obținut la București, în cadrul Campionatului Național de 10 kilometri, alergare pe șosea. Iulia Mărginean (CSȘ Mediaș/AC “Mica Romă” Blaj) a reușit să-și adjudece două titluri naționale, la tineret și Under 20, cu un rezultat excelent (34:46).

“Sunt rezultate care confirmă forma foarte bună a sportivelor noastre și ne îndreptățesc să sperăm la un sezon competițional de vară foarte bun.Urmează o perioadă foarte scurtă de refacere care coincide cu Sărbătorile Pascale,  după care  continuăm pregătirea cu gândul la competițiile naționale și internaționale de anul acesta”, a spus Cristina Man (AC “Mica Romă” Blaj).

La Botoșani au mai fost prezenți atleți de la CS Orășenesc Cugir: Bianca Macarei (4000 metri, Under 18), Iannis Constantin Petru (6000 de metri, Under 18), Iemima Casia Rus (3000 metri, Under 16) și Adelin-Antonio Violin Mihăilă (2000 metri, copii 1).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea