Meciul suferinţei la Şiria, UTA „Bătrâna Doamnă” 2 – AFC Unirea Alba Iulia

Sâmbătă, la Şiria, de la ora 18.00, două formaţii “cu ştreangul de gât” încearcă să-şi dea lovitura decisivă, în cursa pentru evitarea retrogradării din eşalonul terţ.

“Lanterna roşie”, UTA “Bătrâna Doamnă” 2, are şase eşecuri la rând şi numai două puncte în ultimele 8 jocuri, iar “alb-negrii”, situaţi pe antepenultima poziţie, la patru puncte distanţă, sunt fără victorie de 5 întâlniri (un singur punct adjudecat) şi cu trei înfrângeri succesive. Miza este una imensă pentru ambele contracandidate, singurele din serie obligate să foloseasă 8 jucători sub 21 de ani, arădenii aflându-se în faţa unui meci capital. “Este o confruntare importantă, mergem să ne jucăm şansele şi să aducem puncte. Tinerii arădeni au calitate, UTA se preocupă de creşterea jucătorilor şi trebuie să fim atenţi în acest joc ce poate însemna salvarea de la retrogradare în ceea ce ne priveşte”, a declarat Adorian Himcinschi, ce-i are la dispoziţie pe Ad. Matei, An. David, S. Iacşa şi F. Morar, dar nu contează pe Goguţa, N. Rus şi Ioani. Iar dacă vizitatorii şi-au mai recuperat din jucătorii absenţi, în tabăra adversă problemele sunt foarte încurcate, întrucât juniorii Under 19 au duminică meci cu Dinamo, în semifinalele Ligii Elitelor.

ELIT

Conform sportarad.ro, la prima vedere, însă, „roș-albii” nu au mari șanse de succes și asta pentru că, duminică, cei mai buni juniori de la Under 19 vor fi angrenați în duelul cu Dinamo, din manșa întâi a semifinalei naționale a Ligii Elitelor. În plus, după duelul de ieri cu Frontiera Curtici, din  cadrul etapei a 26-a a Ligii a 4-a, Wild este suspendat, iar Dan accidentat, așa că antrenorii „satelitului” UTA-ei au destule dureri de cap înainte de meciul de sâmbătă, de la Șiria. „Într-adevăr, am fi vrut să abordăm într-o altă formulă acest așa zis derby al suferinței, însă e normal să avem ca și prioritate o semifinală de campionat național la juniori mari. Asta nu înseamnă că nu vom face tot posibilul să câștigăm cele trei puncte și să ne agățăm de ultima speranță de salvare. Cine va intra pe teren trebuie să se autodepășească și neapărat să-și schimbe atitudinea afișată la Cermei. Întâlnim o formație destul de tânără, ca a noastră, însă întărită cu doi-trei jucători cu experiență, ce deseori fac diferența în joc și pe tabelă”, a menționat Dan Oprescu, cela care conduce destinele UTA-ei II, alături de Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...