Rămâi conectat

Sport

Meci amical CSO Cugir – TSV 1880 Wasserburg

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 7-10 iulie, Cugirul va primi vizita unei delegaţii din oraşul înfrăţit Wasserburg (Germania). Sunt aşteptaţi în localitatea de la poalele Drăganei atât reprezentanţi ai administraţiei germane, cât şi membri ai echipei de fotbal „TSV 1880 Wasserburg”. Scopul vizitei este acela de a extinde relaţiile de prietenie existente până acum la nivel cultural, social şi administrativ,  şi în domeniul sportiv. Astfel că, sâmbătă, începând cu ora 18.00, pe stadionul CSO Cugir va avea loc un meci amical între echipele celor două oraşe înfrăţite: CSO Cugir- TSV 1880 Wasserburg.
Iniţiativa a aparţinut primarului Michael Kölbl care i-a propus acum un an edilului cugirean, Adrian Teban o colaborare între cluburilor sportive, propunere concretizată prin organizarea în localitatea Wasserburg a unui meci amical, similar celui care va avea loc sâmbătă. „Am avut mai multe dicuţii cu primarul din Wasserburg în legătură cu extinderea colaborării şi la nivelul cluburilor sportive. Am convenit ca în pauzele competiţionale din timpul verii să organizăm meciuri de pregătire între Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir şi TSV 1880 Wasserburg”, a precizat edilul şef al Cugirului, Adrian Teban. Trebuie spus că nu doar domeniul sportiv se află în atenţia celor două oraşe înfrăţite. În cadrul vizitei de acum aproximativ două săptămâni, pe care edilul Cugirului a făcut-o în localitatea germană cu ocazia unui eveniment cultural local, s-a discutat despre oportunitatea unor schimburi de experienţă între medicii din Wasserburg şi cei din Cugir. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea