Mecanism de programări telefonice la Casa de Pensii Alba: Soluție pentru eliminarea cozilor la depunerea dosarelor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un sistem de programări telefonice care să elimine cozile și să eficientizeze primirea dosarelor solicitanților va fi implementat în perioada imediat următoare la Casa de Pensii Alba.

„În urma semnalelor pe care mi le-au transmis cetățenii, în legătură cu numărul mare de persoane care vin la Casa de Pensii Alba pentru a-și depune dosarul în vederea pensionării, am avut o discuție cu directorul instituției pentru a găsi împreună soluția care să elimine cozile și să eficientizeze primirea solicitărilor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Astfel, în perioada imediat următoare, CJP Alba va stabili un mecanism de programări telefonice, în așa fel încât fiecare persoană să știe în ce zi și la ce oră poate veni să depună dosarul, fără ca oamenii să mai fie nevoiți să petreacă timp inutil, așteptând la sediul instituției.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Feedback-ul cetățenilor ne ajută să luăm cele mai bune decizii pentru ei și facem asta fără întârziere. Mulțumesc doamnei director pentru promptitudine!

Din respect pentru pensionari, pentru timpul lor, pentru sănătatea lor, mai ales în aceste vremuri, ELIMINĂM URGENT COZILE”, a scris secretarul de stat în Ministerul Muncii, Alin Ignat, pe pagina sa de Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419