Rămâi conectat

Curier Județean

Mecanism de programări telefonice la Casa de Pensii Alba: Soluție pentru eliminarea cozilor la depunerea dosarelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un sistem de programări telefonice care să elimine cozile și să eficientizeze primirea dosarelor solicitanților va fi implementat în perioada imediat următoare la Casa de Pensii Alba.

„În urma semnalelor pe care mi le-au transmis cetățenii, în legătură cu numărul mare de persoane care vin la Casa de Pensii Alba pentru a-și depune dosarul în vederea pensionării, am avut o discuție cu directorul instituției pentru a găsi împreună soluția care să elimine cozile și să eficientizeze primirea solicitărilor.

Astfel, în perioada imediat următoare, CJP Alba va stabili un mecanism de programări telefonice, în așa fel încât fiecare persoană să știe în ce zi și la ce oră poate veni să depună dosarul, fără ca oamenii să mai fie nevoiți să petreacă timp inutil, așteptând la sediul instituției.

Feedback-ul cetățenilor ne ajută să luăm cele mai bune decizii pentru ei și facem asta fără întârziere. Mulțumesc doamnei director pentru promptitudine!

Din respect pentru pensionari, pentru timpul lor, pentru sănătatea lor, mai ales în aceste vremuri, ELIMINĂM URGENT COZILE”, a scris secretarul de stat în Ministerul Muncii, Alin Ignat, pe pagina sa de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea