MDRAP: Ghidul solicitantului pentru proiecte privind transparența în achizițiile publice (PO CA 2014-2020), în consultare până pe 8 aprilie

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capacitate Administrativă a lansat în consultare publică Ghidul solicitantului nr. IP 5/2016 „Sprijin pentru creșterea transparenţei și responsabilităţii sistemului de achiziţii publice în vederea aplicării unitare a normelor și procedurilor de achiziţii publice și reducerea neregulilor în acest domeniu”, în cadrul obiectivului specific 1.4 „Creșterea transparenței și responsabilității sistemului de achiziții publice în vederea aplicării unitare a normelor și procedurilor de achiziții publice și reducerea neregulilor în acest domeniu”.

mdrapÎn acest context, părțile interesate sunt invitate să se implice în procesul de consultare a ghidului, iar opiniile și contribuțiile la îmbunătățirea documentelor sunt așteptate, în formatul online pus la dispoziție de AM POCA, până la data de 8 aprilie 2016, orele 14.00.

ELIT

Vor fi luate în considerare doar acele propuneri/sugestii/observații transmise în formatul solicitat.

Documentele postate pe site-ul MDRAP sunt în fază de proiect, aşadar pot suferi modificări în urma finalizării procedurii de consultare publică.

Programul Operațional Capacitate Administrativă PO CA 2014-2020 este cofinanţat din Fondul Social European (FSE), în cadrul obiectivului tematic nr. 11 „Consolidarea capacității instituționale a autorităților publice și a părților interesate și eficiența administrației publice”.

Gestionat de MDRAP, în calitate de Autoritate de Management, PO CA reprezintă continuarea Programului Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative (PO DCA) 2007-2013.

Programul finanțează proiecte ale administrației publice care urmăresc crearea unei administrații moderne, eficiente, servicii publice competitive, investiții și reglementări de calitate, procedure clare, simple și predictibile de funcționare și resurse umane profesionalizate, contribuind astfel la implementarea măsurilor de reformă și la atingerea obiectivelor Strategiei Europa 2020.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...