Rămâi conectat

Actualitate

Măsuri de ordine la „Târgul de fete de pe muntele Gâina 2019”, asigurate de jandarmi. Participanții atenționați să nu lase mizerie în urmă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Măsuri de ordine la „Târgul de fete de pe muntele Găina 2019”, asigurate de jandarmi. Participanții atenționați să nu lase mizerie în urmă

În perioada 20-21 iulie, jandarmii albaiulieni împreună cu efective din cadrul  Grupării de Jandarmi Mobilă “ Regele Ferdinand I” – Târgu-Mureş vor asigura, măsurile de ordine publică şi siguranţa participanţilor la manifestările cultural artistice care vor fi organizate în comuna Avram Iancu şi în zona Muntelui Găina.

Misiunile jandarmilor au în vedere asigurarea unui climat de normalitate civică şi de siguranţă   şi vor viza în principal prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială.

În vederea prevenirii unor incidente nedorite, amintim tuturor participanților la aceaste manifestări să se conformeze indicațiilor forțelor de ordine și ale organizatorilor, să adopte un comportament civilizat, să evite consumul excesiv de alcool și să semnaleze orice comportament contrar normelor legale de conviețuire.

Supunem atenţiei celor care vor participa să nu lase în urma lor resturi menajere depozitate în spaţii neamenajate, să fie echipaţi adecvat vremii, să nu distrugă mediul înconjurător, să nu aprindă focul în locurile neamenajate, să nu distrugă semnele de orientare turistică şi să nu intre cu autoturismele în zonele marcate.

De asemenea, recomandăm  tuturor celor ce vor fi prezenți, având în vedere numărul mare de participanți, să acorde o atenție deosebită bunurilor personale și să sesizeze imediat prin apel la 112 sau direct jandarmilor care asigură măsurile de ordine, orice neregulă constatată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea