Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Mașinile parcate ilegal în Alba Iulia vor fi ridicate de Poliția Locală: Modificarea Regulamentului, pe masa consilierilor locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mașinile parcate ilegal în Alba Iulia vor fi ridicate de Poliția Locală: Modificarea Regulamentului, pe masa consilierilor locali

După un an de pauză, în care șoferi ce parcau neregulamentar au stat liniștiți, mașinile parcate ilegal în Alba Iulia vor fi ridicate din nou, de data aceasta de către Poliția Locală.

Primăria a achiziționat pentru acest serviciu o autoutilitară pentru ridicat mașini, în valoare de aproape 160.000 de euro.

,,Ridicarea vehiculelor va fi efectuată de către personalul desemnat din cadrul Serviciului Poliția Locală, prin intermediul căruia va fi realizată și activitatea de transport, depozitare și eliberare a vehiculelor staționate neregulamentar pe raza municipiului Alba Iulia”, se arată în proiectul de hotărâre.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Urmare a faptului că, până la data de 01.09.2021, serviciul de ridicare transport, depozitare și eliberare a vehiculelor staționate neregulamentar pe raza municipiului Alba Iulia era externalizat, iar contractul a încetat la data mai sus menționată, este oportun ca organizarea activității de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe raza teritorială a municipiului Alba Iulia să se desfășoare în cadrul Poliției Locale a municipiului Alba Iulia.

Prin continuarea activității de ridicare, transport, depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe raza teritorială a municipiului Alba Iulia, de către personalul calificat din cadrul Poliției Locale a municipiului Alba Iulia, în calitate de coordonator al operațiunilor reglementate de H.C.L. nr. 149/2017, apreciez că se vor pune în executare cu celeritate operațiunile tehnico-administrative rezultând un număr mai mare de situații soluționate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Crăciunelu de Jos: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Crăciunelu de Jos: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni, 27 mai 2024, în localitatea Crăciunelu de Jos. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Citește și: Incident rutier la Alba Iulia: Țeavă de gaz acroșată de un autoturism pe strada Petru Dobra Garda de intervenție Blaj intervine […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea