Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mașinile Google Street View vor ajunge din nou în Alba Iulia: Se actualizează imaginile locale din Google Maps

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mașinile Google Street View vor ajunge din nou în Alba Iulia: Se actualizează imaginile locale din Google Maps

În această primăvară maşinile Google Street View se întorc în România, printre localitățile vizate fiind și municipiul Alba Iulia. În următoarele luni, până în octombrie 2021, vor vizita peste 100 de localităţi, pentru a actualiza imaginile Street View din oraşe, şosele şi autostrăzi pe Google Maps.

Printre localitățile din Ardeal și Banat vizitate de mașinile maşinile Google Street View se regăsesc: Oradea, Salonta, Cluj Napoca, Sibiu, Lugoj, Timișoara, Arad, Alba Iulia, Brad, Brașov, Făgăraș, Sighișoara, Bistrița, Târgu Mureș, Turda, etc.

Cea mai recentă actualizare a imaginilor Street View în România a avut loc în 2019, când au fost preluate imagini din cele mai importante oraşe din România şi zonele adiacente acestora, precum şi şosele care le conectează.

„Maşinile Google Street View se întorc în România primăvara aceasta. În următoarele luni, ele vor străbate şosele ţării şi vor vizita peste 100 de localităţi, cu scopul de a actualiza imaginile Street View din oraşe, şosele şi autostrăzi pe Google Maps. Preluarea de imagini 360 de grade Street View în România va începe vineri, 26 martie”, a informat gigantul american Google.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea