Rămâi conectat

Curier Județean

Mașină înmatriculată în Alba, implicată într-un accident în Bistrița: Șoferul băut a încercat să se facă nevăzut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mașină înmatriculată în Alba, implicată într-un accident în Bistrița: Șoferul băut a încercat să se facă nevăzut

Un autovehicul înmatriculat în Alba și condus de un bărbat din Bistrița a fost implicat, joi, într-un accident rutier pe raza localității Viișoara.

„În după-masa de joi, 2 decembrie, pe raza localității Viișoara a avut loc un accident rutier, care s-a soldat cu pagube materiale. Din verificările efectuate la fața locului a reieșit faptul că un autoturism înmatriculat în județul Alba și condus de un bărbat de 49 de ani, din Bistrița, a acroșat un alt autoturism care staționa pe partea dreaptă a sensului lui de deplasare. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale, însă bărbatul de 49 de ani nu a oprit la fața locului, și-a continuat deplasarea, fiind depistat în scurt timp, pe o stradă din apropiere”, arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul pe care acesta îl conducea are înmatricularea suspendată de drept și nu a putut prezenta polița de tip RCA valabilă pentru autoturismul în cauză.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și Legii 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto.

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: ziardebistrita.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea