Rămâi conectat

Curier Județean

Mărţişoare oferite de elevii Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apropierea primăverii  şi a zilei de 1 Martie reprezintă un prilej de bucurie pentru  noi toţi.  Cu toţii primim sau dăruim mărtişoare,  sărbătorind  astfel  apariţia primelor raze de soare şi a primilor ghiocei. Elevii de la Centrul Școlar de  Educație Inlcuziva din Alba Iulia împreună cu  dascălii acestei școli s-au gândit să întâmpine cum se cuvine primăvara și să ofere  o fărâmă din sufletul lor, dăruind mărțișoare.

Astfel, de 1 Martie, elevii claselor I- VIII de la  Centrului Școlar de Educație Incluzivă  vor ieși în stradă și vor oferi  fiecărei femei câte un mărțișor confecționat de ei. Sperând să aducă zâmbete pe buzele celor din jur, să  le bucure sufletele, dascălii își doresc să pună în valoare munca  și îndemânarea acestor copii, dorința lor de a se simți importanți și folositori societății  din care fac parte.

Această acțiune face parte din proiectul  ”  Un mărțișor pentru fiecare”  cuprins în Calendarul activităților educative al școlii, urmărindu—se dezvoltarea gustului artistic şi a sensibilităţii artistice, precum şi a imaginaţiei, a aptitudinilor şi a relaţionării sociale. Produsele au fost realizate de elevii cu CES alături de cadrele didactice  de la clase.  Spiritul de echipă, colaborarea, intercunoaşterea  au fost stimulate prin toate activităţile  din cadrul proiectului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea