Marți, simultan de șah la Cugir, pentru Mateo, cu maestrul internațional Mihnea Costachi. Încasările vor fi donate băieţelului de 8 ani, grav bolnav!

Asociația „Ține de Tine!” este în continuare alături de Mateo și părinții lui în lupta pe care aceștia o duc pentru ca băiețelul să poată avea o viață cât mai ușoară. De la numeroase târguri, la meciuri de fotbal, concurs de off-road sau donații din partea oamenilor și firmelor din Cugir, cu toții s-au implicat probabil în cea mai mare mobilizare pe care a cunoscut-o orășelul de sub Drăgana.

Goethe spunea că „Şahul este piatra de încercare a inteligenţei”, așa că membrii asociației vă îndeamnă să vă arătați, pe lângă inteligență și mărinimia de care dați dovadă!

Așadar, sunteți invitați marți, 25 iulie, de la ora 17, la Colegiul Național David Prodan Cugir, să participați la concursul simultan de șah cu maestrul internațional Mihnea Costachi.

Taxa de participare este de minim 30 de lei, iar toți banii vor fi donați pentru Mateo, băiatul din Cugir, de 8 ani, care suferă de 8 boli severe, și care pe lângă echipamentele medicale de care are nevoie, necesită și o operație de reducere a spasticității, operație care se face în America.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...