MARȚI: Se ÎNTRERUPE furnizarea apei potabile în 15 localități din Alba. Precizări de la APA CTTA

APA CTTA anunță că marți, 31 octombrie, întrerupe furnizarea apei potabile în 15 localități din Alba, în urma unor lucrări la sistemul de alimentare din zona podului peste râul Mureș, la Oarda.

”Urmare a unor lucrări la Sistemul Zonal de Alimentare cu apă ( FIR II, zona Pod râu Mureș–Oarda), SC APA CTTA SA ALBA anunță  întreruperea furnizării apei potabile în data de 31.10.2017, între orele 05:00-24.00.

ELIT

Vor fi afectați, de această întrerupere, consumatorii din localitățile: Obreja, Bucerdea Grânoasă, Mihalț (partial),Cistei, Sîncel, Iclod, Lunca Târnavei, Șona, Valea Lungă, Glogovat, Lodroman, Lunca, Mesentea, Benic, Galda de Jos.

La punerea în funcțiune a aducțiunii și reluarea furnizării apei pot apărea local depășiri ale parametrilor turbiditate și debit, situație în care vom fi nevoiți să procedăm la purjarea apei, până la încadrarea în parametrii de calitate. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite onducerea SC APA CTTA SA Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

eu 27 octombrie 2017 at 11:32

totusi cine plateste „epășiri ale parametrilor turbiditate și debit”, utilizatorul casnic ca ctta nu cred, doar stie sa majoreze preturile…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...