Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Marți, 14 mai, ședință extraordinară la Consiliul Local Sebeș. Vezi ordinea de zi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Consiliul Local Sebeș este convocat la ședința extraordinară ce va avea loc marți, 14 mai, în sala “Radu Stanca“ a Primăriei Sebeş. Printre proiectele de hotărâre puse în dezbatere se află Planul de Administrare elaborat de către Consiliul de Administraţie al Ocolului Silvic – Sebeş R.A și Planul de ordine și siguranță publică a municipiului Sebeș.

Iată ordinea de zi a ședinței:

1. Proiect de hotărâre privind darea în administrare către C.N.A.D.N.R. a străzii  Investitorilor  şi a Canalului  Hc 1619 aparţinând domeniului public al Municipiului Sebeş.

2. Proiect de hotărâre privind  radierea din inventarul domeniului privat al Municipiului Sebeş a reţelelor de distribuţie a gazelor naturale care deservesc cartierele Valea Frumoasei, Aleea Parc, Lucian Blaga şi Mihail Kogălniceanu.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea introducerii în inventarul domeniului public al Municipiului Sebeş a mijlocului fix „Clădire Autogară”.

4. Proiect de hotărâre privind identificarea şi înscrierea în C.F. a proprietăţii Municipiului Sebeş a imobilului  situat administrativ în Sebeş, Cartier Mihail Kogălniceanu  – alei şi spaţii verzi.

5. Proiect de hotărâre privind  modificarea  Art.4 al HCL nr. 68/2013.

6. Proiect de hotărâre  pentru aprobarea nivelului subvenţiei ce urmează a fi acordată Asociaţiei Diakoniewerk Internaţional, pe anul 2013, precum şi aprobarea Convenţiei provizorii pentru acordarea de servicii de asistenţă socială.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Administrare elaborat de către Consiliul de Administraţie al Ocolului Silvic – Sebeş R.A.

8. Proiect  de hotărâre  privind aprobarea  organigramei şi a statului de funcţii ale Căminului Pentru Persoane Vârstnice Sebeş.

9. Proiect de hotărâre privind  modificarea organigramei  şi statului de funcţii  al Serviciului Public de Asistenţă Socială.

10. Proiect de hotărâre privind  obligaţiile instituţiilor  publice de a comunica documente privind achiziţiile publice.

11. Proiect de hotărâre privind  încetarea contractului de asociere în participaţiune nr. 48/22057/08.08,2007 cu acordul părţilor.

12. Proiect de hotărâre privind atribuirea de nume pentru străzile nou create în Municipiul Sebeş   – Str. Ghiocelului şi Str. Salciei.

13. Proiect de hotărâre privind aderarea Municipiului Sebeş, prin Consiliul Local al Municipiului  Sebeş, în calitate de membru susţinător, la Societatea Naţională de Cruce Roşie din România (S.N.C.R.) Filiala Alba şi  aprobarea încheierii Convenţiei de colaborare  între Municipiul Sebeş, prin Consiliul Local  Sebeş şi S.N.C.R.-  Filiala Alba.

14. Proiect de hotărâre privind însuşirea de către Consiliul Local al Municipiului Sebeş a ”Planului de ordine și siguranță publică a municipiului Sebeș”.

15. Proiect de hotărâre privind  modificarea  tuturor contractelor de închiriere aflate în derulare, încheiate  de Municipiul  Sebeş, în concordanţă cu legislaţia în vigoare în materie de locaţiune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Se modernizează drumul care leagă comuna Ocoliș de stațiunea Muntele Băișorii din județul Cluj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Se modernizează drumul care leagă comuna Ocoliș de stațiunea Muntele Băișorii din județul Cluj Drumul comunal care face legătura între comuna Ocoliș și stațiunea montană Muntele Băișorii din județul Cluj va fi modernizat printr-un proiect finanțat cu bani din Programul „Anghel Saligny”. Administrația locală a lansat procedura publică privind reabilitarea a 9,8 kilometri de drum, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea