MARȚI: ”100 de instrumente muzicale pentru 100 de ani de România”, un proiect demarat de Lion Club Alba Iulia, printr-un recital vocal la Catedrala Romano-Catolică ”Sf. Mihail” din Alba Iulia

 ”100 de instrumente muzicale pentru 100 de ani de România”, un proiect demarat de Lion Club Alba Iulia, printr-un recital vocal la Catedrala Romano-Catolică ”Sf. Mihail” din Alba Iulia

”100 de instrumente muzicale pentru 100 de ani de România”, este un proiect demarat de Lion Club Alba Iulia în scopul strângerii de fonduri pentru 100 de instrumente muzicale, prin care să le ofere tinerilor elevi din Alba Iulia posibilitatea de a studia și folosi instrumentele adecvate pentru vârsta lor, dându-le astfel posiblitatea de a-și dezvolta creativitatea și aptitudinile muzicale.

ELIT

Proiectul debutează cu un recital vocal, marți, de la ora 19.30, la Catedrala Romano-Catolică ”Sf. Mihail” din Alba Iulia, susținut de soprana Akiko Kamata, soprana Akiko Hayakawa, acompaniate la pian de Ritsuko Kobata. În program sunt incluse lucrări de Claude Debussy, Sergei Rachmaninov, Edvard Grieg, Leonard Bernstein.

Toți iubitorii de muzică bună sunt așteptați la concert, să își încălzească sufletele, iar organizatorii acceptă bucuroși donațiile, în sprijinul tinerelor talente.

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...