// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Marius Coman, testat de Unirea Alba Iulia în amicalul de la Blaj… Fotbalistul de la Arieşul Apuseni Baia de Arieş, nu atacantul prim-divizionarei CFR Cluj

În partida amicală de mâine, de la Blaj, cu CIL, în distribuţia Unirii Alba Iulia se va regăsi şi Marius Coman. Nu este vorba de atacantul în vârstă de 21 de ani de la CFR Cluj, o ţintă a “alb-negrilor” din Cetatea Marii Uniri în această iarnă, pus în “capul listei de achiziţi”ci despre o simplă coincidenţă cu fotbalistul cu acelaşi nume, Marius Coman, care în tur a fost legitimat la Arieşul Apuseni Baia de Arieş, un jucător de 25 de ani, ce a activat în Liga a IV-a, la Dalia Sport Daia Română sau Inter Ciugud, de unde este cunoscut de antrenorul Adrian Bicheşi, care vrea să-l vadă la lucru.

Uniriştii au susţinut miercuri, la Cluj, primul test al iernii, 1-3 cu “şepcile roşii”, iar deocamdată îl mai au în efectiv pe italianul Marco de Marco, ce va mai fi testat încă două săptămâni de divizionara terţă.

Abu Tamer s-a pregătit doar câteva zile cu “alb-negrii” şi a ajuns la Industria Galda, iar în privinţa cugireanului George Vîjdea urmează să se dea un verdict în zilele următoare, dacă va fi păstrat la echipa mare, sau va fi direcţionat spre juniori.

Dan HENEGAR