Rămâi conectat

Sport

Marius Coman, testat de Unirea Alba Iulia în amicalul de la Blaj… Fotbalistul de la Arieşul Apuseni Baia de Arieş, nu atacantul prim-divizionarei CFR Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În partida amicală de mâine, de la Blaj, cu CIL, în distribuţia Unirii Alba Iulia se va regăsi şi Marius Coman. Nu este vorba de atacantul în vârstă de 21 de ani de la CFR Cluj, o ţintă a „alb-negrilor” din Cetatea Marii Uniri în această iarnă, pus în „capul listei de achiziţi”ci despre o simplă coincidenţă cu fotbalistul cu acelaşi nume, Marius Coman, care în tur a fost legitimat la Arieşul Apuseni Baia de Arieş, un jucător de 25 de ani, ce a activat în Liga a IV-a, la Dalia Sport Daia Română sau Inter Ciugud, de unde este cunoscut de antrenorul Adrian Bicheşi, care vrea să-l vadă la lucru.

Uniriştii au susţinut miercuri, la Cluj, primul test al iernii, 1-3 cu „şepcile roşii”, iar deocamdată îl mai au în efectiv pe italianul Marco de Marco, ce va mai fi testat încă două săptămâni de divizionara terţă.

Abu Tamer s-a pregătit doar câteva zile cu „alb-negrii” şi a ajuns la Industria Galda, iar în privinţa cugireanului George Vîjdea urmează să se dea un verdict în zilele următoare, dacă va fi păstrat la echipa mare, sau va fi direcţionat spre juniori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea