// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

ASTĂZI: “Mărie, dragă Mărie” la Vinţu de Jos. Vezi programul evenimentului

Prilej de sărbătoare pentru locuitorii comunei Vinţu de Jos. Miercuri, 15 august, începând cu ora 16.00, cu ocazia zilei comunei, în parcul din faţa primăriei va avea loc spectacolul “Mărie dragă Mărie”. Toţi cei prezenţi se vor putea bucura să redescopere frumuseţea costumelor populare din zonă, a obiceiurilor şi dansurilor specifice, toate asezonate de un spectacol  de muzică populară şi muzică uşoară. Evenimentul se va încheia cu un superb foc de artificii şi o discotecă în aer liber.

Programul evenimentului:

16.00 – Parada portului popular
Spectacol artistic (în parcul comunei Vinţu de Jos)
20.30 – Hora ţărănească (pe platoul din faţa scenei)
21.30 – Spectacol de muzică uşoară
22.30 – Focuri de artificii
22. 45- Discotecă în aer liber

Foto: arhivă

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Un răspuns la ASTĂZI: “Mărie, dragă Mărie” la Vinţu de Jos. Vezi programul evenimentului

  1. rotorua 12.08.2012 la 13:13

    ESTE VORBA DE CINTECUL ===ANA DRAGA==care a fost compus la VINTUL DE JOS,ca urmare a unei frumoase povesti de dragoste dintre un frumos tinar printisor extraordinar de elegant si aceasta frumoasa ANA, amindoi traiau in vintu de jos ,in urma cu cca 75 de ani .Povestea lor e o adevarata legenda,dar stim ca el a refuzat sa se casatoreasca din cauza dragostei ce io purta, de si ea se pare ca era casatorita.Daca cineva din cei in virsta stiu ac. poveste traita de acesti doi tineri,MERITA SA O PUNA PE HIRTIE SI SA O FACA CUNOSCUTA,E CEVA IMPRESIONANT DE PLACUT,UN romeo si julieta romanesc.