Rămâi conectat

Ştirea zilei

Marian Mihăiloiu, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, admis primul la programul de studii Blindate, autovehicule şi tractoare din cadrul Academiei Tehnice „Ferdinand I” Bucureşti

Ziarul Unirea

Publicat

în

Absolventul Marian Mihăiloiu de la Colegiul Militar din Alba Iulia a fost admis primul la programul de studii Blindate, autovehicule şi tractoare din cadrul Academiei Tehnice „Ferdinand I” Bucureşti.

Ingineria autovehiculelor l-a atras pe Marian încă de la vârste fragede, iar această pasiune l-a condus către alegerea carierei. Pentru ca obiectivul său să fie atins şi să nu rămână doar la stadiul de dorinţă, Marian a încercat să parcurgă cu succes fiecare etapă, oricât de dificilă sau provocatoare ar fi fost.

Succesul poate fi atins prin muncă, perseverenţă şi ambiţie, trăsături care l-au ajutat pe Marian să îşi împlinească visul. De acum student militar, Marian îşi doreşte să acumuleze noi cunoştinţe şi experienţe, să evolueze şi să se dezvolte şi să se bucure de noi oportunităţi pentru a reuşi în viitoarea carieră militară.

„Începuturile nu au fost niciodată ușoare, dar plecând la drum cu un țel în viaţă, fiecare etapă parcursă, fie ea cât de dificilă, avea să mă aducă și mai aproape de obiectiv. Prin muncă și perseverență, ambiție și destoinicie, visul meu avea să prindă contur.

În ziua repartiției, efortul depus pe parcursul celor patru ani de liceu a dat roade. Voi continua procesul de învățare prin acumularea de noi informații și experienţe profesionale în domeniul ce a reprezentat pentru mine o pasiune încă de la vârste fragede, ingineria autovehiculelor”, a mărturisit absolventul Marian Mihăiloiu.

Felicitări, Marian pentru ce ai realizat până acum, îți dorim mult succes în continuare!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic O vijelie puternică a făcut prăpăd la Sohodol. După zilele caniculare, furtunile lovesc cu la fel de multă putere mai multe zone din județ. Citește și: VIDEO | Natura s-a dezlănțuit vineri la Șibot: Ploaie torențială și rafale de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea