Rămâi conectat

Cultură Educație

Maria Trif Deac lansează la Cugir ,,Ferestre în Amurg’’

Ziarul Unirea

Publicat

în

Casa Cugireană (fosta cantină UMCugir) găzduieşe sâmbătă, 26 iulie, începând cu ora 18.00, evenimentul de prezentare a volumului de poezie ,,Ferestre în Amurg’’, aparţinând cugirencei Maria Trif Deac, cunoscută şi sub numele de ,,Maria de Alba’’.  Ea va fi insoţită la acţiunea de lansare de mai multi prieteni din domeniul artei şi culturii.

După cum ne spunea autoarea, cartea este un volum de versuri de dragoste cu o uşoară tentă filozofică la care scrie de aproape doi ani şi pe care acum s-a hotărât să-l dăruiască  cu multă dragoste, publicului iubitor de poezie.

,,Poezia îmi atinge ochiul inimii cu lumina ei caldă şi mă îndeamnă să cant…şi cant…în gând, despre doruri şi aşteptări, cântă sufletul meu. Lancrăm, Lancrăm,..Acolo s-au născut dorurile mele, în casa părintească. De acolo le culege gândul meu, uneori trist, alteori zâmbet şi le aşează, sentiment cu sentiment, în palme dăruite din inimă vouă’’, ne-a mărturisit cu sinceritate poeta.

Maria Trif Deac este o mare iubitoare de literatură, născută la Lancrăm, iar mai bine de 15 ani locuieşte în Cugir, oraş în care şi-a desăvârşit şi studiile medii liceale, la Colegiul Naţional ,,David Prodan’’.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea