Manifestări dedicate aniversării Centenarului Primului Război Mondial, în județul Alba

Pe data de 26 august, începând cu ora 10:00, la nivelul Garnizoanei Alba, se vor desfășura activități dedicate aniversării Centenarului Primului Război mondial, astfel: în municipiul Aiud, la cimitirul ortodox  de pe strada al doilea razboi mondialEroilor, nr. 3,  responsabil activitate, Unitatea militară  01495 Aiud; în municipiul Blaj, strada Costache Negri,  responsabil activitate, Unitatea militară  01760 Sebeș și în orașul Zlatna, în centrul orașului, în vecinătatea bisericii ortodoxe, responsabil activitate, Unitatea militară  01684 Alba Iulia.

Conform Programului național al manifestărilor prilejuite de aniversarea Centenarului Primului Război mondial, aprobat prin Hotărârea Guvernului României nr. 821/2015, cu completările ulterioare, manifestările vor cuprinde rostirea solemnă a eroilor căzuți pentru Reîntregirea României, slujbă religioasă, moment de reculegere, citirea preambulului și a listei cu eroii, intonarea imnului eroilor, depuneri de coroane și aprinderea de lumânări/candele.

ELIT

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

eu 23 august 2016 at 17:53

Corect este : aniversarea/comemorarea a 100 de ani de la intrarea regatului romaniei in razboi. Razboiul mondial era inceput deja de 2 ani

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...