Rămâi conectat

Curier Județean

Manifestare pe străzile Cugirului pentru susținerea candidaților USL la Parlament

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 200 de membri și simpatizanți USL din Cugir au pornit în această seară într-un marș pe străzile orașului în semn de susținere pentru candidații la Parlament, Teodor Atanasiu (la Senat) și Dan Coriolan Simedru (la Camera Deputaților).

Evenimentul a avut totodată si scopul de a-i îndemna pe localnici ca pe data de 9 decembrie să se prezinte la vot și să-i voteze pe cei doi candidați propusi de USL, pe colegiile Alba Iulia -Cugir -Munții Apuseni, respectiv Cugir-Zlatna. Coloana de participanți, purtând eșarfe roșii și galbene a pornit din fața primăriei locale în fruntea acesteia aflându-se primarul Adrian Teban și viceprimarul Horia Rotche însoțiți de cei doi candidați, Teodor Atanasiu și Dan Simedru, de vicepresedinții organizației PNL, Alba Simion Cretu, Mihai Nicușor, Liviu Hondola și Florin Roman, dar și de președintele organizației Cugir a PSD Mircea Trifan.

Manifestanții purtau lozinci pe care se putea citi: ”În 9 decembrie facem cvorum”, ”Și tu ai dreptul să votezi”, ”USL victorie”, ”Votați candidații noștri pentru Senat și Camera Deputaților”, ”Haideți la vot”.

Spre final, coloana de manifestanți s-a oprit în fața Catedralei ”Adormirea Maicii Domnului”, pentru a interpreta împreună cu toți participanții colinde de Crăciun.

Constantin PREDESCU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea