Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mamă și fiu din Aiud, găsiți decedați în propria locuință, posibil intoxicați cu monoxid de carbon

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat și o femeie, mamă și fiu, au fost găsiți decedați în propria locuință din municipiul Aiud, sâmbătă dimineața, posibil intoxicați cu monoxid de carbon de la o sobă.

politiaInspectoratul de Poliție Județean Alba (IPJ) Alba a anunțat că o femeie de 88 de ani și un bărbat de 61 de ani au fost găsiți decedați în propria locuință.

”Posibil au fost intoxicați cu monoxid de carbon, de la sobă, nu știm exact până nu se va pronunța medicul legist. Când au ajuns colegii au găsit o sobă încinsă. Cercetările sunt în desfășurare și se va stabili cauza morții după autopsierea cadavrelor”, a spus ofițerul de serviciu al IPJ Alba corespondentului Mediafax.

Incidentul a fost semnalat prin 112 de către un vecin.

Cei doi locuiau în municipiul Aiud din județul Alba, iar potrivit IPJ Alba au decedat sâmbătă dimineața în jurul orei 9.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea