// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Majorare de tot râsul a valorii pachetului alimentar zilnic al elevilor în cadrul programului pilot “Masă caldă în şcoli”

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat la începutul ședinței de vineri, 9 noiembrie, că executivul va adopta o OUG pentru majorarea valorii pachetului alimentar al elevilor.

Se continuă programul pilot Masă caldă în şcoli. Potrivit premierului, valoarea pachetului alimentar zilnic va creşte de la 7 la 10 lei.

“Majoram cu aproximativ 40 la suta valoarea pachetului alimentar zilnic de care beneficiaza fiecare copil de la 7 lei la 10 lei. O alta noutate pentru simplificare atriburirii contractelor vizeaza trecerea de la an scolar la an calendaristic”, a spus Viorica Dăncilă.

II. PROIECTE DE ORDONANȚE DE URGENȚĂ

1. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ privind aprobarea Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 50 de unităţi de învăţământ preuniversitare de stat.

Sursa: capital.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419