Rămâi conectat

Actualitate

Majorare de tot râsul a valorii pachetului alimentar zilnic al elevilor în cadrul programului pilot „Masă caldă în şcoli”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat la începutul ședinței de vineri, 9 noiembrie, că executivul va adopta o OUG pentru majorarea valorii pachetului alimentar al elevilor.

Se continuă programul pilot Masă caldă în şcoli. Potrivit premierului, valoarea pachetului alimentar zilnic va creşte de la 7 la 10 lei.

„Majoram cu aproximativ 40 la suta valoarea pachetului alimentar zilnic de care beneficiaza fiecare copil de la 7 lei la 10 lei. O alta noutate pentru simplificare atriburirii contractelor vizeaza trecerea de la an scolar la an calendaristic”, a spus Viorica Dăncilă.

II. PROIECTE DE ORDONANȚE DE URGENȚĂ

1. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ privind aprobarea Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 50 de unităţi de învăţământ preuniversitare de stat.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea