Rămâi conectat

Actualitate

MÂINE: Târg de Joburi, destinat tinerilor din judeţ, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

În cadrul manifestărilor dedicate „Săptămânii Naţionale a Tineretului”, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în data de 8 mai, între orele 9.00 – 13.00, va avea loc „Târgul de Joburi” la Casa de Cultură a Studenţilor. Aceasta este o oportunitate pentru tineri de a lua contact direct cu angajatorul, dar şi pentru cei care recrutează să întâlnească cât mai multe persoane interesate pentru un anumit post.

La evenimentul care va avea loc în foaierul Casei de Cultură a Studenţilor sunt aşteptaţi tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 35 de ani care vor sta faţă în faţă cu reprezentanţi a diferitelor firme şi ONG-uri din judeţul Alba în scopul de a-şi găsi un loc de muncă în concordanţă cu pregătirea profesională care au dobândit-o.

Precizăm faptul că acest eveniment este organizat în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi se desfăşoară în toată ţara la aceleaşi ore fiind un program naţional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea