Ziarul Unirea

MÂINE: Ședință extraordinară la CJ Alba – 16 proiecte pe Ordinea de zi

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Joi, 13 decembrie, de la ora 11.00, este programată o ședință extraordinară a CJ Alba. Pe ordinea de zi se află 16 proiecte de hotărâre, cele mai multe inițiate de președintele CJ Ion Dumitrel și vicepreședinții Alin Cucui și Florin Roman.

Iată ordinea de zi:

ELIT

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea actelor adiţionale la Convenţiile de parteneriat încheiate între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia pentru organizarea şi funcţionarea Aşezământului Social pentru Persoane cu Handicap „Sfântul Meletie” Alba şi a Casei de Tip Familial „Izvorul Tămăduirii” Oarda de Jos.

Iniţiator: Cucui Alin Florin, vicepreședinte al Consiliului Judeţean Alba

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adiţional nr. 2 la Convenţia de cooperare nr. 12760/467/08.12.2008 încheiată între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Mănăstirea Rîmeţ.

Iniţiator: Cucui Alin Florin, vicepreședinte al Consiliului Judeţean Alba

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adiţional nr. 5 la Convenţia de parteneriat nr. 543/03/21.01.2010 încheiată între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, Arhiepiscopia Ortodoxă Română Alba Iulia şi Parohia Ortodoxă Română Dumbrava, pentru funcţionarea Complexului de servicii sociale „Sf. Veronica” Dumbrava.

Iniţiator: Cucui Alin Florin, vicepreședinte al Consiliului Judeţean Alba

4. Proiect de hotărâre pentru modificarea anexei la Hotararea Consiliului Județean Alba nr.177/ 2012 privind aprobarea măsurilor referitoare la achizitia unui imobil în favoarea domeniului public al Județului Alba.

Inițiator: Dumitrel Ion, președintele Consiliului Judetțan Alba

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării valorii de inventar a unui bun imobil, cuprins în Inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al Județului Alba, aflat în administrarea Consiliului Județean Alba, ca urmare a achiziționării unui teren în suprafață de 275 mp situat în intravilanul comunei Șugag, satul Dobra, Județul Alba.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificarii valorii de inventar a unor bunuri imobile, proprietate publica a Judetului Alba, aflate in administrarea Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia, ca urmare a efectuarii de lucrari de reparatii capitale si investitii.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

7. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotararii nr.91/2012 privind repartizarea subventiilor si a altor surse de la bugetul de stat catre bugetele locale, pe unitati administrativ-teritoriale, pe anul 2012.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

8. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Alba nr.20/26.01.2012 privind repartizarea pe unitati administrativ-teritoriale din Judetul Alba a sumelor pentru sustinerea programelor de dezvoltare locala si pentru sustinerea proiectelor de infrastructura care necesita cofinantare locala si a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru drumuri judetene si comunale, pe anul 2012.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

9. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Judetului Alba, bugetului propriu al Judetului Alba, a bugetului creditelor interne si a bugetelor institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2012.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

10. Proiect de hotărâre pentru modificarea art.2 al Hotararii nr.146/28.07.2011 privind aprobarea proiectului „IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM INFORMATIC INTEGRAT ESANATATE LA NIVELUL SPITALULUI JUDETEAN DE URGENTA ALBA IULIA” si a cheltuielilor legate de acesta, in vederea finantarii acestuia in cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea sustinerii activitatilor Agentiei Locale a Energiei Alba – ALEA, infiintata potrivit Contractului de grant EIE/TYPE2/07/211/SI2.469828.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

12. Proiect de hotărâre privind acordarea unei subventii Clubului Sportiv „Universitatea” Alba Iulia in vederea sustinerii activitatii competitionale.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea suplimentarii cotizatiei Judetului Alba la Asociatia „Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj”, pe anul 2012.

Initiatori: Florea Ioan, Fulea Dumitru, Fulea Ioan, Marincas Ion, consilieri Judeteni

14. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor pentru serviciul de transport public judetean de persoane prin curse regulate, utilizate de catre operatorul de transport rutier S.C. Aitrans S.A.

Iniţiator: Roman Florin Claudiu, vicepresedinte al Consiliului Judeţean Alba

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea participarii Judetului Alba, prin Consiliul Judetean Alba, in calitate de asociat, la constituirea Asociatiei „CLUBUL SPORTIV DE TENIS ALBA-CUGIR”.

Initiatori: Florea Ioan, Fulea Dumitru, Fulea Ioan, Marincas Ion, consilieri judeteni

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea majorarii capitalului social al Societatii Comerciale „Drumuri si Poduri Locale Alba” S.A.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

FOTO| Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba a fost RENOVATĂ pentru iubitorii de carte, cu dizabilități

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba este instituția publică de cultură care are rolul de a gestiona documente și baze de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Nevoie URGENTĂ de donatori la Centrul de Transfuzie Alba: Ce grupe de sânge au stoc insuficient

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba face un apel către cetățenii județului, pentru a dona de urgență sânge, în special cei… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO| Veteranul de război Gheorghe Tamaș din Daia Română, sărbătorit la 98 de ani de reprezentanți ai Armatei Române și oficialități

Veteranul de război Gheorghe Tamaș din Daia Română a fost omagiat la împlinirea venerabilei vârste de 98 de ani de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Virgil Moldovan: „Un pinion important al învățământului tehnic românesc, s-a desprins din mecanism și evoluează spre stele!”

În luna octombrie a anului 1929, venea pe lume, în orașul de pe Someș, denumit în acele vremuri CLUJ, într-un… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

A prezentat polițiștilor un permis de conducere italian, care se presupune că este fals. Tânăr din Lunca Mureșului, CERCETAT de polițiști

Polițiștii din Ocna Mureș au oprit, în data de 11 ianuarie, un tânăr din comuna Lunca Mureșului, care a prezentat… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Primăria Sebeș continuă procedurile reabilitarea şi revitalizarea Parcului Arini. Licitația pentru proiectare a fost publicată în sistemul de achiziții publice

Primăria Sebeș continuă procedurile reabilitarea şi revitalizarea Parcului Arini. Licitația pentru proiectare a fost publicată în sistemul de achiziții publice… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

67 de persoane sancționate de către polițiștii din Alba pentru nerespectarea măsurilor și normelor de protecție împotriva COVID-19. Activățile de verificare ale IPJ Alba continuă

Continuă activitățile Inspectoratului de Poliție Județean Alba în vederea verificării modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

13 ianuarie: Exponatul lunii la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia. Depozitul de bronzuri de la Gâmbaș

Miercuri, 13 ianuarie 2021, ora 1100, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi vernisat exponatul lunii ianuarie: Depozitul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro