Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

MÂINE: Ședință extraordinară la CJ Alba – 16 proiecte pe Ordinea de zi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 13 decembrie, de la ora 11.00, este programată o ședință extraordinară a CJ Alba. Pe ordinea de zi se află 16 proiecte de hotărâre, cele mai multe inițiate de președintele CJ Ion Dumitrel și vicepreședinții Alin Cucui și Florin Roman.

Iată ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea actelor adiţionale la Convenţiile de parteneriat încheiate între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia pentru organizarea şi funcţionarea Aşezământului Social pentru Persoane cu Handicap „Sfântul Meletie” Alba şi a Casei de Tip Familial „Izvorul Tămăduirii” Oarda de Jos.

Iniţiator: Cucui Alin Florin, vicepreședinte al Consiliului Judeţean Alba

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adiţional nr. 2 la Convenţia de cooperare nr. 12760/467/08.12.2008 încheiată între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Mănăstirea Rîmeţ.

Iniţiator: Cucui Alin Florin, vicepreședinte al Consiliului Judeţean Alba

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adiţional nr. 5 la Convenţia de parteneriat nr. 543/03/21.01.2010 încheiată între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, Arhiepiscopia Ortodoxă Română Alba Iulia şi Parohia Ortodoxă Română Dumbrava, pentru funcţionarea Complexului de servicii sociale „Sf. Veronica” Dumbrava.

Iniţiator: Cucui Alin Florin, vicepreședinte al Consiliului Judeţean Alba

4. Proiect de hotărâre pentru modificarea anexei la Hotararea Consiliului Județean Alba nr.177/ 2012 privind aprobarea măsurilor referitoare la achizitia unui imobil în favoarea domeniului public al Județului Alba.

Inițiator: Dumitrel Ion, președintele Consiliului Judetțan Alba

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării valorii de inventar a unui bun imobil, cuprins în Inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al Județului Alba, aflat în administrarea Consiliului Județean Alba, ca urmare a achiziționării unui teren în suprafață de 275 mp situat în intravilanul comunei Șugag, satul Dobra, Județul Alba.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificarii valorii de inventar a unor bunuri imobile, proprietate publica a Judetului Alba, aflate in administrarea Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia, ca urmare a efectuarii de lucrari de reparatii capitale si investitii.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

7. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotararii nr.91/2012 privind repartizarea subventiilor si a altor surse de la bugetul de stat catre bugetele locale, pe unitati administrativ-teritoriale, pe anul 2012.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

8. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Alba nr.20/26.01.2012 privind repartizarea pe unitati administrativ-teritoriale din Judetul Alba a sumelor pentru sustinerea programelor de dezvoltare locala si pentru sustinerea proiectelor de infrastructura care necesita cofinantare locala si a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru drumuri judetene si comunale, pe anul 2012.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

9. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Judetului Alba, bugetului propriu al Judetului Alba, a bugetului creditelor interne si a bugetelor institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2012.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

10. Proiect de hotărâre pentru modificarea art.2 al Hotararii nr.146/28.07.2011 privind aprobarea proiectului „IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM INFORMATIC INTEGRAT ESANATATE LA NIVELUL SPITALULUI JUDETEAN DE URGENTA ALBA IULIA” si a cheltuielilor legate de acesta, in vederea finantarii acestuia in cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea sustinerii activitatilor Agentiei Locale a Energiei Alba – ALEA, infiintata potrivit Contractului de grant EIE/TYPE2/07/211/SI2.469828.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

12. Proiect de hotărâre privind acordarea unei subventii Clubului Sportiv „Universitatea” Alba Iulia in vederea sustinerii activitatii competitionale.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea suplimentarii cotizatiei Judetului Alba la Asociatia „Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj”, pe anul 2012.

Initiatori: Florea Ioan, Fulea Dumitru, Fulea Ioan, Marincas Ion, consilieri Judeteni

14. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor pentru serviciul de transport public judetean de persoane prin curse regulate, utilizate de catre operatorul de transport rutier S.C. Aitrans S.A.

Iniţiator: Roman Florin Claudiu, vicepresedinte al Consiliului Judeţean Alba

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea participarii Judetului Alba, prin Consiliul Judetean Alba, in calitate de asociat, la constituirea Asociatiei „CLUBUL SPORTIV DE TENIS ALBA-CUGIR”.

Initiatori: Florea Ioan, Fulea Dumitru, Fulea Ioan, Marincas Ion, consilieri judeteni

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea majorarii capitalului social al Societatii Comerciale „Drumuri si Poduri Locale Alba” S.A.

Initiator: Dumitrel Ion, presedintele Consiliului Judetean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea