Mâine, ora 15.00, AFC Odorheiu Secuiesc – Industria Galda | “Lanterna roșie”, după puncte în Harghita

Răvășită de șocantul 2-6 de pe teren propriu cu liderul Luceafărul Oradea, cele 7 înfrângeri consecutive și amenințarea retrogradării, Industria Galda, “lanterna roșie” a Seriei a 5-a, încearcă să dea “restart” parcursului din actuala ediție a eșalonului terț.

Fără niciun punct acumulat în cele 7 etape, formația condusă de Paul Ciucă își leagă speranțele de revenire de disputa externă de vineri, de la ora 15.00, cu AFC Odorheiu Secuiesc. Amfitrionii, clasați pe locul al 12-lea, cu 7 puncte, au o singură victorie stagională, acum două săptămâni, 2-0 cu Metalurgistul Cugir, o altă reprezentantă a județului Alba. “Este clar că ne dorim să adunăm puncte, pentru că situația din clasament este una critică. Sperăm să ne revenim cât mai repede, iar acest meci să reprezinte un nou început pentru Industria Galda”, a transmis președintele Marcel Georgiu.

ELIT

Până în prezent, găldenii au susținut 4 jocuri în deplasare, toate încheiate cu înfrângeri, cu CFR Cluj 2, Fotbal Comuna Recea, Minaur Baia Mare și Unirea Dej. Se anunță un joc foarte important pentru ultima clasată, în condițiile în care situația din clasament este una critică, orice meci fiind unul disputat cu sabia lui Damocles deasupra capului, în condițiile în care foamea de puncte este evidentă, după cele 7 jocuri în care agoniseala este zero, iar această rundă face trecerea spre a doua jumătate a turului.

Industria Galda de Jos traversează cele mai critice momente din ultimii 5 ani, de când activează neîntrerupt în Liga a 3-a, având un start ratat total de stagiune. În distribuția “galben-albaștrilor” sunt incerți Cioplântă și Circov, revenind după probleme medicale Fl. Schiau, Petruse și Cunțan.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...