Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mâine, ora 15.00, AFC Odorheiu Secuiesc – Industria Galda | “Lanterna roșie”, după puncte în Harghita

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Răvășită de șocantul 2-6 de pe teren propriu cu liderul Luceafărul Oradea, cele 7 înfrângeri consecutive și amenințarea retrogradării, Industria Galda, “lanterna roșie” a Seriei a 5-a, încearcă să dea “restart” parcursului din actuala ediție a eșalonului terț.

Fără niciun punct acumulat în cele 7 etape, formația condusă de Paul Ciucă își leagă speranțele de revenire de disputa externă de vineri, de la ora 15.00, cu AFC Odorheiu Secuiesc. Amfitrionii, clasați pe locul al 12-lea, cu 7 puncte, au o singură victorie stagională, acum două săptămâni, 2-0 cu Metalurgistul Cugir, o altă reprezentantă a județului Alba. “Este clar că ne dorim să adunăm puncte, pentru că situația din clasament este una critică. Sperăm să ne revenim cât mai repede, iar acest meci să reprezinte un nou început pentru Industria Galda”, a transmis președintele Marcel Georgiu.

Până în prezent, găldenii au susținut 4 jocuri în deplasare, toate încheiate cu înfrângeri, cu CFR Cluj 2, Fotbal Comuna Recea, Minaur Baia Mare și Unirea Dej. Se anunță un joc foarte important pentru ultima clasată, în condițiile în care situația din clasament este una critică, orice meci fiind unul disputat cu sabia lui Damocles deasupra capului, în condițiile în care foamea de puncte este evidentă, după cele 7 jocuri în care agoniseala este zero, iar această rundă face trecerea spre a doua jumătate a turului.

Industria Galda de Jos traversează cele mai critice momente din ultimii 5 ani, de când activează neîntrerupt în Liga a 3-a, având un start ratat total de stagiune. În distribuția “galben-albaștrilor” sunt incerți Cioplântă și Circov, revenind după probleme medicale Fl. Schiau, Petruse și Cunțan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea