Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mâine, la ora 18.00, CSU Alba Iulia – Sepsi Sf. Gheorghe: derby baschetbalistic în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Contracandidate certe la medalii în această stagiune, „europenele” CSU Alba Iulia şi Sepsi SIC Sf. Gheorghe susţin derby-ul rundei a 7-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, sâmbătă, 9 noiembrie, ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Gruparea din Covasna a pierdut miercuri în EuroCup, acasă cu gruparea turcă Tarsus Belediye, scor 88-93. Vecine de clasament, fiecare cu 11 puncte (5 victorii şi o înfrângere), cele două echipe speră să dea lovitura în partida “face to face”, una cu implicaţii aparte în economia sezonului regulat. “Ne dorim foarte mult să câştigăm, însă Sepsi are echipă bună anul acesta, contând pe Samantha Prahalis, o jucătoare de excepţie, care a evoluat în NWBA şi pe care va trebui să o anihilăm. Avem aceleaşi obiective şi sper să reuşim să profităm de avantajul propriului teren, să jucăm în forţă, să avem o apărare agresivă şi să dăm totul pentru a câştiga”, a declarat antrenorul Miroslav Popov.

Cu un 4-1 la confruntările directe, trupa din Cetatea Marii Uniri s-a impus fără probleme în precedentele trei meciuri de la Alba Iulia. Participantă în a doua competiţie baschetbalistică feminină ca valoare, Eurocup, trupa lui Deri Csaba nu este deloc iubită în Cetatea Marii Uniri. În primăvară în semifinalele Cupei s-a vorbit de conflicte interetnice după ce în sală a ajuns un steag al „ţinutului secuiesc”, s-a ajuns cu plângeri la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, iar la următorul meci în play-off, cel decisiv pentru calificarea în semifinalele campioantului, suporterii locali au afişat, în contra partidă un steag tricolor de mari dimensiuni.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea