Rămâi conectat

Ştirea zilei

MÂINE: Depozitul din Blaj, care comercializa carne de cal în loc de carne de vită, va fi oficial închis

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Depozitul frigorific din Blaj care vindea carne de cal sub etichetă de carne de vită va fi închis după ce pe 22 februarie a fost emisă o ordonanţă de suspendare a activităţii de către inspectorii sanitar-veterinari.

Până acum s-a lucrat la epuizarea întregului stoc de carne deţinut de către depozit. De asemenea, este transportată pentru neutralizare întreaga cantitate de carne identificată ca având ADN de cal, la Braşov. Mâine va fi emisă ordonanţa de interzicere a activităţii depozitului în cauză.

Reamintim că în urmă cu trei săptămâni Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară, în urma analizării probelor, confirma că una dintre cele 8 probe recoltate de la depozitul din judeţul Alba a fost pozitivă pentru cal. Firma din Blaj a fost amendată cu 22.000 de lei, iar în urma sesizării ANSVSA Inspectoratul de Poliţie Alba a început o anchetă penală existând suspiciunii de fraudă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea