Rămâi conectat

Curier Județean

Mai multe străzi din Aiud, fără apă potabilă joi: Precizările APA CTTA Alba pentru consumatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe străzi din Aiud, fără apă potabilă joi: Precizările APA CTTA Alba pentru consumatori

Locuitorii de pe mai multe străzi din Aiud au rămas fără apă potabilă, a anunțat operatorul APA CTTA Alba.

Citește și: Primăria Alba Iulia, AMENDATĂ de Protecția Consumatorului, pentru neregulile din parcul de joacă pentru copii din zona Electrica

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Aiud informează consumatorii că în data de 29.02.2024, furnizarea apei va fi întreruptă în localitatea Aiud pe strazile: Abrud, Codrului, Dorului, Pășunii și Valea Aiudului parțial, până la remedierea acesteia.

La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, în acest caz rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0258-861932, în vederea intervenției. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru orice disconfort creat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea