Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Mai multe accidente rutiere grave în Alba Iulia față de anul trecut. Zilnic, 43 de amenzi și 2 permise de conducere reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Evaluarea activităţii Poliţiei Municipiului Alba Iulia respectiv a posturilor de poliție din localităţile rurale arondate municipiului pe primele 6 luni ale anului 2015 arată o creștere a accidentelor rutiere grave față de aceași perioadă a anului trecut.

Asta în condițiile în care polițiștii rutieri din Alba Iulia și din secţiile de poliţie rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos şi cele 13 posturi de poliţie comunală, a căror activitate este coordonată de conducerea acestei poliţii municipale, au aplicat în medie 43 de amenzi zilnic șoferilor indisciplinați și au reținut zilnic aproape 2 permise de conducere.

Porivit IPJ Alba, “în ceea ce priveşte siguranţa traficului rutier, în primele 6 luni ale anului 2015, poliţiştii rutieri, sprijiniţi de cei de la ordine publică, au intervenit pentru soluţionarea unui număr de 17 accidente de circulaţie (cu 3 mai multe decât în primele 6 luni 2014), soldate cu un mort şi 21 de răniţi grav.

Principalele cauze generatoare de accidente rutiere în Alba Iulia au fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, nepăstrarea distanţei corespunzătoare şi indisciplina pietonilor.

Pentru combaterea indisciplinei rutiere au fost aplicate 7.830 de sancţiuni contravenţionale, au fost reţinute în vederea suspendării 329 de permise de conducere şi au fost retrase 236 de certificate de înmatriculare.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea